- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap szerettem volna játszani egy kicsit. De miután betöltött a meccs, és elkezdődött, nem működött a billentyűzetem a játékban. Nem tudtam mozogni, se írni, még kilépni sem csak alt+tab után. De érdekes módon a menübe jó volt. Oda tudtam írni. Újraindítottam a gépet, próbálkoztam párszor, de semmi.
Nem tudom mi lehetett.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #56 üzenetére
Recoil sokat. Alap fegyverrel elég nyogve-nyelős lett. Főleg távolabbra. Már közép távolról is figyelni kell a szórásra.
De sokat nem nyomtam vele csak 3 meccset eddig. -
.LnB
titán
Azért egy teambalance mechanika beleférhetett volna ha már pénzt akarnak érte kérni... :S
Nerfelve lett pár fegyó, és van új map. 3 kör alatt ezek az észrevételeim.
-
.LnB
titán
Most, hogy nézem az animét, megjött a kedvem a játékhoz. Kár, hogy nem lehet vele játszani.
Van valami megjelenési dátum egyáltalán? Én nem emlékszem rá, hogy olvastam volna ilyet. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #39 üzenetére
Igen, 17:00ig tartott. Mert már nem megy nekem (sem).
Nem volt rossz. -
.LnB
titán
Kezdek belejönni. Scar és AS50-es sniper fegyver elég durva. Főleg az utóbbi. Már volt, hogy szidták az anyukámat
A városos TDM pálya bejön, a másik annyira nem. Majd a bombás játékmódot kellene kipróbálnom. Mert eddig csak a TDM ment. Annyira nem rossz. Van kedvem leülni elé. De csak más game mellett, mikor mást megunok. -
.LnB
titán
Na tegnap frissítették a klienst, most már be tudok lépni megint. És kaptam még egy kulcsot is.
-
.LnB
titán
Itt valami nem jó.
Tegnap feltettem a gamet, fb-al loginoltam be. Működött is. Ma a nexon launcher kér felhasználónevet és jelszót. De nem tudom mit kell megadnom. Beloginolok és nincs ott a game. :S
Nem emlékszem tegnap mit adtam meg, vagy kellett e valamit megadnom. -
.LnB
titán
Kicsit bővebben. Nemnis feltétlenül a lassúság a baj, hanem hogy nincs fov állítási lehetőség. Kicsit nagyobb fov beállításával lehetne a sebességérzetet növelni. A masik nagy bajom nekem, hogy a rátartás fegyverrel (vagyis mikor célzol, Közelebb emeled a fegyvert) az nem úgy van, hogy addig emeli fel a fegyvert amíg nyomod hanem toggle-s. Szóval kattintasz és a következő klikkig úgy tartja. Ezt én utálom alapból és nem találtam meg, hogy hol állítható. Sok fegyver van. Mind testreszabható és unlockolható. Elég tartalmas ilyen téren a játék. És igen, az alap fegyverek szórása nagy. Ráadásul a recoil nem is nagyon kontrollálható. De erre fél óra játék kevés is.
A gyilkoláskor és minden történésnél felvillanó plecsnik nagyon CoD-osak. De egy casual játéknak ez megbocsájtható.
Beállítások menüből hiányolok sok opciót még. De ezen felül rendben van a játék. Ma még nyüstölöm kicsit. Komolyabb konklúzió a hétvége folyamán várható.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #17 üzenetére
Fura. Lassú. De nem is azt vártam, hogy rögtön magával ragadjon. Van pár beállítás ami nekem hiányzik. Szokatlan inkább. Vagyis nekem mindenképp az.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #13 üzenetére
A picsbe.. Azt hittem csak én vagyok ilyen marha különleges.
de akkor csak az előbbi vagyok.
-
.LnB
titán
Kaptatok ti is valami fegyvert? Email-ben van valami.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #6 üzenetére
Ne is mond. Szerintem te is tudod mekkora CoD hater vagyok. Múltkor megnéztem ennek a trailerét és elkezdtem visszaolvasgatni a híreket a játékról itt fórumon. Aztán akkor láttam, hogy én is rögtön oltottam kommentben a játékot hogy egy COD klón.
De most be vagyok zsongva. Kíváncsi vagyok rá. Max nagyon lehúzom a francba. Mióta nincs időm komoly competitive multi játékokra elvagyok az ilyen f*sokkal is
igénytelen lettem. De azert CoDhoz nem nyúlnék!
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Nem szerintem. De még új dolog. Ha páran tapasztalatot cserélünk az is jó. Én pl mostanában (igaz magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért) de DirtyBomb-bal játszom. Annak is halott a topikja. Ez is engem csak a témája miatt érdekel. Kipróbáljuk aztán lesz ami lesz. Tőlem majd számíthattok hosszabb elemzésre itt.
-
.LnB
titán
Most, hogy lassan megkaptuk páran a zárt béta kulcsokat, gondoltam nyitok a játéknak egy topikot. Gyűlhetnénk itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Windows 11
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Mobil flották
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest