- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
madamEO
csendes tag
Az, hogy kiszedtem az usb-bol, az annyi, hogy a nagy panikomban kihuztam a gepbol par mp utan, ahogy rajottem, hogy nem jo lemezt kezdtem el formatalni. 25-30 eve vagyok gepes, soha ilyen baromsagot nem kovettem el.
egyszer mindent el kell kezdeniPersze a HDD-t nem bontogattam meg. tok ertelmetlen lenne.
GDB-t meg nem probaltam,de lehet, ahova beadtam, hogy metsenek rola le, ott ezzel kezdtek, nem tudom még. ahogy lesz infom, megkerdezem, hogy mikkel probalkoztak,de elmondas alapjan sok programmal, es semmi.
KÜRT-ék javasoltak a GDB-t, azert is erdeklodom ezen a helyen. sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy elvigyem hozzajuk es 1000€+ÁFA penzert veluk szedessem vissza a dolgokat, ha megtehetnem, nem itt irogatnek.
Ami a legnagyobb bajom,hogy az eredeti file-struktura kell nekem inkabb,mint maguk az adatok. (zenek, hangmintak, stb) mert a legnagyobb resze megtalalhato a neten, csak gozom sincsen, hogy mit is kellene keressek es ujra leszedjek.
pl. zenek kiadok szerint voltak, egy reszere emlexem, de van amit omlesztve tartottam mert meg nem volt levalogatva (kb 1 TB mp3)
Valaki azt mondta, hogyha sikerul is visszanyerni a dolgokat, akkor is leginkabb omlesztve lesznek, es eppen a file-struktura az, amit nem lehet csak ugy visszaszerzni.
OK, gondolom lehet majd datum szerint rendezni, es abbol molyolgatni.Azugyben erdeklodom, hogy egyaltalan GDB-vel alljak-e neki, vagy van erre jobb megoldas?
-
madamEO
csendes tag
Egy WD passport 4TB.os HDD-t sikerult gyorsformazzak.
'Panic-mode on 'miatt kiszedtem az usb-bol, majd mivel nem latta semmi vegig futtattam a gyorsformatot rendesen (ahelyett, hogy hagytam volna RAW-van)
Probaltam mindenfele programmal visszaallittani, de csak a recycle bin es a system volume information látszódott.
Egyik program megallapitotta, hogy egymasra csuszott (overlapping) particiok vannak rajta.
Valaki ajanlotta a Gparted live-ot, ami 2 nap (Attempting Data Rescue) mukalat utan a 4 eves gyermekem áldásos tevékenysege utan befejezte a munkálatait.
Semmi adatot nem látni rajta azota, csak az emlitett konyvtárakat pedig vagy 15 programot raeresztettunk mar.Barmilyen segitseg nagyon jol jonne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest