Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madamEO
csendes tag
Egy WD passport 4TB.os HDD-t sikerult gyorsformazzak.
'Panic-mode on 'miatt kiszedtem az usb-bol, majd mivel nem latta semmi vegig futtattam a gyorsformatot rendesen (ahelyett, hogy hagytam volna RAW-van)
Probaltam mindenfele programmal visszaallittani, de csak a recycle bin es a system volume information látszódott.
Egyik program megallapitotta, hogy egymasra csuszott (overlapping) particiok vannak rajta.
Valaki ajanlotta a Gparted live-ot, ami 2 nap (Attempting Data Rescue) mukalat utan a 4 eves gyermekem áldásos tevékenysege utan befejezte a munkálatait.
Semmi adatot nem látni rajta azota, csak az emlitett konyvtárakat pedig vagy 15 programot raeresztettunk mar.Barmilyen segitseg nagyon jol jonne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest