Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madamEO

    csendes tag

    Az, hogy kiszedtem az usb-bol, az annyi, hogy a nagy panikomban kihuztam a gepbol par mp utan, ahogy rajottem, hogy nem jo lemezt kezdtem el formatalni. 25-30 eve vagyok gepes, soha ilyen baromsagot nem kovettem el.
    egyszer mindent el kell kezdeni :) :W

    Persze a HDD-t nem bontogattam meg. tok ertelmetlen lenne.

    GDB-t meg nem probaltam,de lehet, ahova beadtam, hogy metsenek rola le, ott ezzel kezdtek, nem tudom még. ahogy lesz infom, megkerdezem, hogy mikkel probalkoztak,de elmondas alapjan sok programmal, es semmi.

    KÜRT-ék javasoltak a GDB-t, azert is erdeklodom ezen a helyen. sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy elvigyem hozzajuk es 1000€+ÁFA penzert veluk szedessem vissza a dolgokat, ha megtehetnem, nem itt irogatnek.

    Ami a legnagyobb bajom,hogy az eredeti file-struktura kell nekem inkabb,mint maguk az adatok. (zenek, hangmintak, stb) mert a legnagyobb resze megtalalhato a neten, csak gozom sincsen, hogy mit is kellene keressek es ujra leszedjek.

    pl. zenek kiadok szerint voltak, egy reszere emlexem, de van amit omlesztve tartottam mert meg nem volt levalogatva (kb 1 TB mp3)

    Valaki azt mondta, hogyha sikerul is visszanyerni a dolgokat, akkor is leginkabb omlesztve lesznek, es eppen a file-struktura az, amit nem lehet csak ugy visszaszerzni.
    OK, gondolom lehet majd datum szerint rendezni, es abbol molyolgatni.

    Azugyben erdeklodom, hogy egyaltalan GDB-vel alljak-e neki, vagy van erre jobb megoldas?

Új hozzászólás Aktív témák