- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
asde3
csendes tag
Megy a searching, aztán 3-4%-nál stopp (I/Q Error 'Unknown error (23)' reading sector 6350847 on HD129:. Do you want to contine [yes,cancel,yes toall,] ha cancel akkor pirossal [cancel, vagy ignore!]
hp nem jutok tovább
-
asde3
csendes tag
válasz
liksoft #1115 üzenetére
(viszont semmi install, semmi írás nem történhet a mentendő drive-ra! Vigyázz, a mentendő nem lehet a cél drive!)
ávan dugva egy laptop-ra akkor maga a laptop-on még müködik semmit se szabad akkor telepíteni, stb, ha jól értem?
Értem. És olvasás közben az a leállási hiba mi lehet ? jo lenne ha legalább végig futna, lehetne látni mik is vannak, tájékozodnék milyen adatok ami lényeges
sry ha hüly.et kérdezek -
asde3
csendes tag
Hello!
Előzmények: kék, fekete halál. Kikaptam vinyót laptop-omból, átdugtam egy másik laptop-ra, usb cuccon. Feltétlenül adatokat akarok róla menteni, avagy az "ASZTAL"-on ami volt tartalom, fontos.
Feltelepítettem a GetDataBack-et. Minden minden, elkezdem futtatni és kidobott egy hiba üzenetet hogy:
error
otifyexcaption, unknown error, sector hiba, info fat28
cancel vs ignore! ? Melyiket válasszam, avagy ha cancel, megáll a futtatás, ha ignore akkor mi történik ?
És még a program felé egy kérdés, ha lefuttatom vele a vinyót, bármi van, attol még nem vesznek el az adatok a program használatakor?(elvetett kérdés, esetleg addig is windows javítás-t csinálok telepítő cd-ről, ha jol tudom semmi nem vész el a windows-rol, avagy asztal tartalmát féltem)
Köszönöm, előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest