Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Kaptam egy kulcsot egy külföldi ismerőstől.
És jelentem nem kell particiónálni a vinyót ahhoz hogy GetDataBack helyreállitsa az adatokat.
Tudom már mit csesztem el a vinyon.
A windows boot szektornak kell egy 8-10 megas rész minden vinyon. Itt meg ez nem volt meg, és ő ugy gondolta hogy csinál helyet. És törölte a particókat.
De hál istenek az utolsó morzsáig mindent visszaállított ez a jóravaló kis progi. -
Lacika25
tag
Sziasztok!
Van egy aprócska gondom. Tegnap este össze akartam pm8-cal fűzni a ''D'' és az ''E'' partíciókat, de miután az adatokat átmozgata az egyik partícióról a másikra, legalábbis sokat dolgozot vele, hibát dobott ki a program. Azóta a winchester 8 GB-os részét nem tudom elérni, ha pm8-cal új partíciót akarok létrehozni, a köv. üzenetet adja: ''Error #632 Can't execute the operation: Partition location, size or type is different than anticipated''. Aztán ugyanúgy marad minden a régi. Nem először fűztem össze partíciókat, már sokadszor, de még így nem jártam. Légyszi segítsetek. Köszi!
-
Kipróbáltam egy másik vinyón először (igaz 1 gigás vinyó rajta újratelepített win98), látok néhány fájlt, de ha mondom neki ''copy'' könyvtárba, akkor nemtom megnyitni (méretre megegyezik a copy-zot fájl az eredeti fájllal). Ez gondolom azért lehet, mert az a rész már felülírt
MOD: Talált egy doc fáljt amit sikerült megnyitni
Egyébként kell valamit beállítani, mert én most semmit nem állítottam rajta, csak kiválasztottam a vinyót (''D'' meghajtó) és next, next...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged