- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Paranoxer #72 üzenetére
Egy könyvtár katalógusában megleled a régóta keresett könyvet. Kikéred a könyvtárostól. Ekkor észreveszed, hogy a belsejét kitépték és rekláujsággal pótolták. A katalógusból helyre tudod állítani?
A könyvtárnév és bejegyzés is csak pár adat. De a lényeg nem ott van. A lényeget már felülírtad! Ezért visítottam, az újrapartícionált 120-ast TEDD biztonságba, NE ÍRJ RÁ!
A hiányzó adataidat mostantól felejtsd el. Max a 120-as jöhet szóba, ha a tesó még nem mindent írt felül. -
liksoft
nagyúr
válasz
Paranoxer #70 üzenetére
Ez melyik winyón? A 120-as vagy a240-es második partíciója? A második esetben ugyanis 128GB után a winyó elejére írt amit újra partícionáltál, ráinstalláltál, tehát felülírtad a hibás helyre írt adatokat. A 120-as talán menthető. Ezért tetettem félre Veled, hogy NE írj rá. Ugyanis a körbefordulásra számítottam és az utána lévő manipulációkra amik felülírnak.
Szerk: Célszerű ugyanott folytatni ahol elkezdted. Most már maradj itt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest