Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hello!
Már többször használtam a GDB progit adatok visszanyerésére, mindig minden simán ment. Most is "helyzet" van, ami a következő:
Van egy 1TB-os vinyó, ami ketté van particionálva, egy 60GB-os rész rendszernek (C), a maradék 870GB adatoknak (D). Win telepítésnél partició választásnál véletlenül a nagyobbik részen maradt a kurzor, és töröltem a nagy particiót.
Tudom, hogy GDB-kel simán megoldható a dolog, de előre látom, hogy a keresés legalább 10 órát fog igénybe venni, meg még a visszamásolás, stb....... Szóval ez nagyon hosszú idő lenne. Nincs v.mi más trükk, vagy okos progi, amivel csak simán vissza lehetne állítani a törlt particiót?
Elvileg minden adat a helyén maradt, már rutinosan azonnal kiszedtem a vinyót, és semmilyen írás nem történt rajta.
Előre is köszi!
ImI
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest