Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Leirom a tapasztalataimat, hatha segit valakinek.
Szoval a covid lezarasok alatt sokat ultem otthon, es egyszer porszivozas utan osszeestem derekfajdalommal. 1 hetig fekudtem, aztan szep lassan javulni kezdett.
Azota a kovetkezot figyeltem meg: ha par hetig! megfeszitve dolgozom (ulomunka reggeltol delutanig) akkor elojon a derekfajas es buntet! Megerdemlem.Egyszeruen mozogni kell minden nap. Nalunk a munkahelyen allithato magassagu asztalok vannak, siman tobb orat is allok naponta + az erosites, megelozes es a seta (egyeb aktiv mozgas, futas stb). + kaptunk setapadot, illetve ulo biciklit (nemtom mi a neve), igy az asztalnal is tudunk tekerni. Most mar regota nincs derekfajdalmam.
Most mar sok YouTube videot lehet megnezni ezzel a problemaval kapcsolatban, en ot (is) nezem:
Ha mar beutott a problema.Par megelozo, erosito gyakorlat: [link] [link]
Tole szoktam gyakorlatokat csinalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest