Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Che Éva
csendes tag
válasz
Szepy2884 #3986 üzenetére
Tökéletes a meglátásod! Én csak egy sima nyomórugóval rendelkezem állandó kerülettel. Ezt a rugót egy kar, mozgása közben összenyomja. Semmi extrát nem akartam egy sima animációt ahol látszik, hogy ha a kar elmozdul, akkor a rugó összenyomódik. Lehet, hogy ez nem elég tudományos de nekem most tökéletesen elégséges (és hozzá teszem) meglehetősen szükséges is lenne. De a nagy vitában, hogy ki mit ért és mi mit tud ez elsikkadt. Így szegény rugómon még mindig keresztül megy a kar.
Egy olyan animációt szeretnék mint amit fogaskerekekkel lehet elkövetni. Az sem igazi, de a látvány... Nekem most ez lenne a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest