Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Nekem az xgl is pillanatok alatt indul. A gépem pedig sokkal rosszabb a Tiédnél...
Szerintem nem indul el az xfce... Az xgl ugye csak egy kék hátteret ad, mivel csak a grafkártyát kezeli. A compiz pedig window manager ugyan, de úgy vettem észre, lényegében csak a dekorációkért, effektekért felelős. Ablakot az sem indít.
Anno úgy teszteltem, hogy az ide linkelt scriptet indítottam el, először xgl, majd compiz, decorator, s utána egy xterm. Ablakot ugyanis a compiz sem ad, csak a lehetőséget, hogy ha valami dokkolót, ablakot, miegymást indít, akkor dekorálja. Elég vicces volt az xterm ocsmány ablakát szépen dekorálva látni.
A wikin lévő utasítások nem segítenek? Ott pont xfce-re ad indítást, session managerrel és anélkül is.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Arany János - Kapcsos könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs