Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
''Szerintem abból nem is létezik stabil kiadás.''
dehogynem.
stabilan hozza a kritikán aluli teljesítményt.
az ati vs nvidia problémához tehát annyit tudnék mondani, hogy kompatibilitási gond nem nagyon van az ati-val, egyszerűen csak lassú. egy sokkal régebbi nvidia kártya adott esetben nagyobb fps-t produkál, mint az ati. (sejtésem, és tudomásom szerint, sok dolog nincs implementálva az ati driverében, ezért sok a fallback, tehát a cpu dolgozik a gpu helyett.)
nálam, főleg cedegával emulált játéknál volt szembetűnő a különbség. viszont natív ut2004 alatt közel azonos teljesítményt hozzott a két kártya.
radeon9100-et cseréltem gf4mx400-ra, ezutóbbi sokkal kisebb teljesítményű, és régebbi.
ha nem nagyon játszogat az ember, talán nem számít, hogy ati, avagy nvidia.
viszont voltak gondjaim a radeonnal, ha fb konzolt használtam, de valószínű, ez már nem áll manapság.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest