Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Nem tudom, ezt Neked kell kipróbálnod.

Ezeknek kell fent lennie: dbus-0.60-r3, hal-0.5.5.1-r3. A hal-nak semmiféle konfigját nem találtam, ami ehhez kapcsolódna - em is volna szabad, hiszen közvetlenül a dbus-szal kommunikál.
Ennek a dbus verziónak a socketje fordítás során bekerül magába a dbus démonba. A helye a /var/run/dbus könyvtár. A /etc/dbus-1/system.conf-ban is megadható a helye, ugyanerre kell mutatnia. Semmi más teendő nincs - esetleg emergeld újra a hal-t, mert lehet, hogy valami régi beállítást őriz a fejében, ha neked sem akar elindulni.
De emlékeim szerint neked a dbus-szal van baj, mert totál rossz helyen keresi a socket helyét. Állítsd át a konfigban, akkor valszeg menni fog. Ha nem, emergeld újra. Ezen dbus verzió ide kell, hogy tegye a socketet, és a konfigja is helyesen készül el, azt legfeljebb kézzel tudod később elrontani.
Ha a dbus elindult, mehetünk a halra.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- További aktív témák...
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest