Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Nem tudom, ezt Neked kell kipróbálnod.

Ezeknek kell fent lennie: dbus-0.60-r3, hal-0.5.5.1-r3. A hal-nak semmiféle konfigját nem találtam, ami ehhez kapcsolódna - em is volna szabad, hiszen közvetlenül a dbus-szal kommunikál.
Ennek a dbus verziónak a socketje fordítás során bekerül magába a dbus démonba. A helye a /var/run/dbus könyvtár. A /etc/dbus-1/system.conf-ban is megadható a helye, ugyanerre kell mutatnia. Semmi más teendő nincs - esetleg emergeld újra a hal-t, mert lehet, hogy valami régi beállítást őriz a fejében, ha neked sem akar elindulni.
De emlékeim szerint neked a dbus-szal van baj, mert totál rossz helyen keresi a socket helyét. Állítsd át a konfigban, akkor valszeg menni fog. Ha nem, emergeld újra. Ezen dbus verzió ide kell, hogy tegye a socketet, és a konfigja is helyesen készül el, azt legfeljebb kézzel tudod később elrontani.
Ha a dbus elindult, mehetünk a halra.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung A17 mobiltelefon
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest