Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
Proci85
üzenetére
ez egy kicsit áramvonalasabb megoldásnak tűnik, mint a remote desktop alapú. az valahogy olyan Porsche-vel szántás esete nekem...
hangsúlyozom, megérzés, meg magánvélemény, de szerintem az előző rendszer rákfenéje a skálázhatóság volt, illetve annak hiánya. tárgyfelvétel és vizsgajelentkezés megnyitásakor használhatatlan volt, mert rászakadt néhányszáz felhasználó egyszerre.
le kell kopogjam, ebben a félévben, mint a kisangyal, úgy működik a neptun, itt az nyf-en, bár mintha olvastam volna valamit, hogy már az előző félévben be akarták volna üzemelni a webalapú rendszert.
ami nagyon kellemes pont, hogy hivatalosan támogatott egy multiplatformos bögésző.
kösz a felvilágosítást, bocs az off-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest