Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
bebootolt
végre 
volt valami gond néhány file rendszerrel, de egynelőre nem foglalkozom ezzel, gondolom az ntfs-es particiókat rosszul töltöttem ki az fstabba.
Viszont, ha bejelentkezek felhasználóként, és beirom hogy su akkor miért nem jelentkezik át rootra? Ez müködött az összes eddig linuxba, itt nem fog, ugye?
Én is a 2006.0-ás verziót használom/használnám, de nem találtam meg az útmutatóba, hogy hogyan is kell elinditani a grafikus telepítőt. Most már csak grafikus felületet szeretnék feltenni, ami ha nem tévedek a package cd-n van.
szerk: apropó, mi a különbség, ha make.conf-ba minusz jellel van egy flag, vagy nem irom bele? És az nem gond, hogy szerepel benne 2x is egyszer minusz jellel, egyszer meg anélkül?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
végre