- OLED TV topic
- UHD filmek lejátszása
- Kompakt vízhűtés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
bebootolt
végre 
volt valami gond néhány file rendszerrel, de egynelőre nem foglalkozom ezzel, gondolom az ntfs-es particiókat rosszul töltöttem ki az fstabba.
Viszont, ha bejelentkezek felhasználóként, és beirom hogy su akkor miért nem jelentkezik át rootra? Ez müködött az összes eddig linuxba, itt nem fog, ugye?
Én is a 2006.0-ás verziót használom/használnám, de nem találtam meg az útmutatóba, hogy hogyan is kell elinditani a grafikus telepítőt. Most már csak grafikus felületet szeretnék feltenni, ami ha nem tévedek a package cd-n van.
szerk: apropó, mi a különbség, ha make.conf-ba minusz jellel van egy flag, vagy nem irom bele? És az nem gond, hogy szerepel benne 2x is egyszer minusz jellel, egyszer meg anélkül?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
végre