Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Gondolkodtam azon, mit is szeretnél, és arra jutottam, hogy szerintem hüleség.
Vegyük végig! Én vagyok a gonosz user, azt akarod, hogy amikor dc++-t használok, ne fogjam le a sávszélt. Alkalmazás-szinten akarod ezt megadni. Leszabályzol.
Oké, de hogy? Hogyan azonosítod a programomat? Névvel? Akkor átnevezem dc++-ról dcccc-re, és máris nem működik a szabályozás. Lenyomatot veszel a programról? Oké, felteszek egy másik verziót, megint nem szabályzol.
Ha végigveszed, a végén oda juthatsz, hogy inkább mintára szűrsz, pl. leszabályzod az összes ftp-kommunikációt, p2p-t, stb.
Vagyis ott vagy, ahol a linuxos netlimiterek... Itt van egy jó kis doksi: [link]. Rengeteg infó van benne, hogyan is működik.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok egyben
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest