- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cobretty
csendes tag
Sziasztok!Van egy asus k50ij laptopom és a skypon a vebkam forditott képet ad!A beállitásokban nincs semmi erre vonatkozó dolog.Lehet,hogy gyárilag forditva rakták be???Megköszönöm ha tudna valaki segíteni!Üdv
-
csuszi10
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Nekem egy Genius Look 312 -es camerám van. / Kutyusos /. Mikor megvettük feltelepítettem és működött is rendesen. Először elkezdett a kép sötétebb lenni, majd most már semmilyen kép sem jelenik meg. A gépemen WIN7 van. A munkahelyemen is próbáltam, ahol XP van ott hibátlanul működik. Nem tudna valaki segíteni, hogy mit kezdjek vele? Már próbáltam új drivert keresni WIN7 alá, de nem sikerült........
A mellékelt hibaüzenet jelenik meg.A segítséget mindenkinek előre is köszönöm!!
ÜDV.: Csuszi10
-
may11
tag
Nekem egy Genius VideoCam Messengerrel lenn problémám. Feltelepítem a drivert és full fekete képet ad, beállítások menübe pedig nem tudok belépni....
(help)
-
prank
csendes tag
Hali!
Van nekem egy genius eye 110 webkamerám. Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon lehetne ezt linux alatt használni? Kerestem leírásokat de nem találtam használhatót. Tudna nekem valaki segíteni?
-
D@ni88
addikt
genius look 316hoz kéne Vista 64bites driver...
-
Thunder78
őstag
Erre tudnátok nekem segítséget adni?
-
G. Dealer
tag
válasz
Krisztyy13 #25 üzenetére
neked is web v3 kamerád van?
-
t-rac
senior tag
Genius Slim 320-as kamommal három új probléma merült fel.
Első: Amikor bejelentkezik a Vista,pirosan ég a kamon a led,minden ok,de ahhoz hogy képet adjon,ki kell húzni meg be kell dugni hogy legyen kép és ez idegesítő...
Második: Az automata explonálás nagyon szar,olyan fényesre csinálja nappal a képet hogy egy fehérség az arcom,ráadásul szaggat a kép. Manuálisan beállítottam,gyors a kép,színek,fények jók. Csak amikor újra behozza a képet,akkor mindig sötéten jön be,5-ös értékű exponálással. Tehát programjába beállítom hogy legyen 17,azzal a legjobb. Alkalmaz... Kilépek,belépek,5-ön van újra. Ez nem is zavar mert a progit úgyse használom,msn-re kéne. De mikor behozom msn-t akkor is újratölti a képet és visszaállítódik 5-re az exponálás,msnbe meg nem tudom beállítani mert ha rámegyek hogy kam beállításai kilép.
Harmadik: Amikor a LiveCam nevű progijával videót akarok felvenni,hangot vesz csak fel,képet nem.
Tudja valaki a megoldást??? Főleg a másodikra érdekelne mert nem tudok webkamozni,és azért vettem meg 7200 ft-ért hogy webkamozzak msnen. Köszi
-
t-rac
senior tag
válasz
RoyalFlush #20 üzenetére
Köszi a segítséget,bevált!
-
t-rac
senior tag
Üdv!
Egy genius slim 320 usb 2 kamot vettem,Vistára feltettem a Vista illesztőprogramokat. A gáz az hogy fordítva van a kép. Amikor msn-ben rámegyek hogy kam beállításai,kifagy az msn. Segítsetek! Mivle tudom megfordítani a képet? -
RoyalFlush
őstag
válasz
kisfonok99 #17 üzenetére
VideoCAM Look -ban egyszerűen ki tudod választani, hogy a TV adás képe jelenjen meg, vagy a Cam-é. Ha nem, akkor elképzelhető, hogy nem lett valami megfelelően telepítve (ellenőrizd az Eszközkezelőben nincs e ? eszköz). A lookban nem tudod kalibrálni a Cam beállításait (ebben a felállásban -legalábbis én nem jöttem rá, hogyan lehetne), de pl. MSN-ben igen. Eszközök - Hangok és video beállítása - 3.lépésnél válaszd a webcamot, itt már tudod módosítani a beállításokat.
-
kisfonok99
csendes tag
Hali
nekem olyan gondom lenne hogy van egy Genius V3as webcamom és van még a gépen egy WinFast PVR TV2000-res tv tunerem na most ez a kettő nem nagyon szeretik egymást és ha bekapcsolom a camot akkor csak egy kék hátteret kapok semmi többet, állítgathatom én a beállításokat hetekig a webcamon de nem érek vele semmit.... mit ajánlotok? Mit tegyek? azon kívül h. dobjam ki az egészet
Köszi a segítséget előre is!
Sziasztok
kisfonok99 -
_seth_
veterán
Genius Look 316
Miért van az, hogy CIF felbontásban ahol 30FPS-nek kellene lennie ugyanúgy szaggat mint VGA felbontásban?
Van vkinek ilyen webkamja? A képe egyébként szép, a fényerőt jól be tudja állítani, a notimra is tökéletesen illeszkedik szal tetszik csak nem tudom miért szaggat.... -
d@minator
addikt
Nekem Genius Videocam slim USB 2-m van. Egy rakás sza*. Állandóan szemcsés a képe főleg kevés fénynél csinálja. Kevés fény? 3db 100W-os égő van a csillárban. Használhatatlan. Borult időben szintén. Biztos nyári változatot vettem.
Ezen kívül torzít. Nem nagyon de az épp elég.
A szoftvere mindig kifagyott. Windows telepítések után is. Most vettem egy gépet a szoftver megy. A képminőség csapnivaló.
Új webkamerát akarok. Kis fénynél is tiszta képpel. Működjön MSN-en normálisan.
Ki tud valami jót ajánlani?
20ezerig
esetleg tudtok valami összehasonlító tesztet?
[Szerkesztve] -
Marcsyka
csendes tag
Valaki help
Nekem is webkamera bajom van. Van egy Typhoon Anubis nevezetű kamim. A telepitőlemezt sajnos elvesztettem hozzá, a kóddal együtt ami a CameraPlushoz kell.
A netről sikerült a telepitőjét leszednem.
De azt irja az USB Devicét keresi. És anélkül nem akar müködni: ''az illesztőprogram nem található'' vagy valami ilyet ir ki.
Segitsetek pls.
Ha valakinek ugyanilyen van, ha lehet elkérném az eredeti lemezen lévő progit.
Köszike -
Csokee
csendes tag
Na haleee. Vettem 1 Genius Videocam 4-et. az a parám hogy felrakom, és mindenprogiba tök zizi a kép...ilyen sárgás piros csikós minden lószar...visszavittem de ott semmi baja. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!
-
rdi
veterán
Én + az istennek sem tudom beállítani a webCamot, hót zöld vagyok, ez miért van?
-
g@bo
nagyúr
3 genius webkamerám volt, egy hulladék. szoftverileg, képileg. nekem nem sikerült tisztességes munkára birni.
inkább chichony. vagy ha van lé logitech. -
Samee
tag
up...
-
Samee
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Genius VideoCam Slim USB2 webkamerát. Felraktam a SlimClip nevű programot hozzá, de nem tudom használni, mivel amikor elindítom a programot, rögtön az ATI Rage Theater (Radeon 9600 XT) eszközt hozza be beviteli eszköznek, nem a kamerát. Ebből kifolyólag azon nyomban kifagy a rendszer, nem tudom módosítani a beállítást. Hogy lehetne kicseszni vele? Már mindent megpróbáltam... -
Tomics
addikt
Van 1 genius videocam web v3 tipusú webkamerám, amit ha bedugok az usb-be, az XP ( prof. sp2) USB Device-nek ismer fel.
Netről szedtem le hozzá drivert, de install és reboot után is usb device-nek adja ki az xp...
driver linkje: Bővebben: link
megköszönném, ha leszednétek a videocam web v3-t xphez és megnéznétek, hátha van vmi ötlet, vagy más megoldás...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest