- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Tomek>
csendes tag
Hello.
Pár hete én is boldog tulaja vagyok az HT-nek. Naggyon fa@án szól remegek az ablakok. De ha lejár a gari akkor Tuning a 3600-os hoz hasonlóan.
Viszon az a problémám vele hogy a mély+center a monitortól kb. 20cm-re van és vibrál a monitor.( De amikor meghoztam akkor az egész még közelebb volt és semmi)
Plíz segítsetek hogyan lehet megoldani mer nagyon zavarja a szememet.
Ja és BIG FAT THX az EHD csapatnak. -
<Tomek>
csendes tag
Nekem jól műxik kopp kopp.
Az árához lépest meg tényleg szépen szól. De ha lejár a gari érdemes egy pár dolgot javítani rajta. -
<Tomek>
csendes tag
Figy.
Nekem is volt hasonló a régi Geniusommal. Már azt hittem hogy behalt az erősítő. De újratettem a win-t és jó lett, de lehet hogy csak a drivert is elég újratelepíteni. Érintkezési probléma nem hiszem hogy lehet ha sistereg. De azt is megnézheted nem oxidálodott el a vezeték vége ha rézből van.
Sok sikert. Ha nem válik be ott a gari. -
<Tomek>
csendes tag
Hello Tobika1
Előrébb kérdezted hogy van-e akinek gond nélkül működik az 5000-e. Hát nekem tökéletesen működik (kopp kopp lekopogom) durván 5 hónapja van meg.
Nagyon szépen szól közepes tartományban ha feltekerem meg remegnek az alattam lévő szoba ablakai (komoly). de nem azért kell megvenni hanem mert tényleg szépen szól ebben a kategóriában. -
<Tomek>
csendes tag
Hello
Nekem majd egy éve van meg az új szinte amikor megjött magyarországra azóta. Nekem nem volt a régi de ezzel nagyon meg vagyok elégedve az árához képest.Gyönyörű hangja van szépen tisztán szól.És a mélyéről annyit h szépen nem szárazan szól, de úgy h remegnek az ajtók, a fejem elszáll, sőt még az alattam lévő szoba ablaka is remeg. Bár a potihibát nagyon ritkán nekem is produkálja de semmi durva. Szerintem nagyon megéri az árát sokakat hallottam h veri a drágább rendszereket is.
Senkit nem akarok rábeszélni csak leírtam a véleményem mert nagyon sokan jogosan leszólják.
Ui: De azér ha lejár a gari egy kis tunning belefér
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest