- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edy92
tag
Írj neki
-
Edy92
tag
válasz
bluobluo75 #6029 üzenetére
HF 5050 nem képvisel olyan prémium kategóriát, de lényegesen másabb persze egy alaplapi hangkártyával, egyébként meg az alaplapod hivatalos oldalán le tudod tölteni a legfrisebb hangdriver-t.
-
Edy92
tag
Sajnos ők sem rendelkeznek ilyesmikkel, csak régebbi típusokkal. Olyan progamozható távkapcsoló kellene akkor amin legalább hangerőt adhatok rá. Sajnos a régi beleesett a szemetesbe az meg mire észbe kaptam elvitte a kukás.
-
Edy92
tag
Távirányítós problémára senki nem tud megoldást ?
-
Edy92
tag
Genius SW-HF 6000 5.1 távirányítóját elhagytam sehol sem találom egész szobámból kipakoltam nagyon szeretem a hangrendszert. Érdeklődnék hol találok hozzá való távirányítót után gyártottan vagy betaníthatót ?
-
Edy92
tag
Sziasztok! HF 6000-es van és a jobb hátsó halkabban szól mint a bal hátsó. Meg a többinél is, teszteltem és a ahova a hangfal kábelt dugom be ott a probléma, ilyenkor gariztatni kell vagy van valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest