Hirdetés
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adonimus
senior tag
Ugy látom Neked is gondod van a cuccal. Az enyémet kicserélték. Rossz volt a mélynyomó is, ilyen hülye hangot adott ki. És úgy döntöttek kicserélik. Küldtek egy jót helyette A lényeg, hogy szerintem valami biztosíték adja meg magát sok embernél.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
bubtor
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ugyanez a helyzet. 2008.11.11-én vettem edigitalban az 5005-öst, egyik este tökéletesen szólt, rendeltetésszerűen kikapcsoltam, majd másnap este hiába nyomkodtam a power gombot, nem kapcsolt be. Megnéztem a biztosítékot, ki volt égve. Másnap vettem bele újat, 15 ft (2 Amperos kell bele), az is kiégett kapásból. Na mindegy, gondoltam semmi baj, nincs még egy éve, hogy vettem, biztos megoldják gariban. Elővettem azt a mappámat, amiben a számlákat+garileveket tartom. Na itt kicsit csalódtam: ehhez csak számlám volt, garancialevelem nem. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem is kaptam (mindig gondosan megőrzöm a műszaki cikkek papírjait). Miután olvastam a hozzászólásod a fórumban, lelkileg felkészültem rá, hogy nagy harc lesz érvényesíteni a garanciámat az üzletben. Ezzel ellentétben viszont szerencsére pozitívan csalódtam. Visszavittem az Erzsébet körúti üzletbe, és készséggel irányítottak a szervizbe, ahol a számla ellenében felvették garanciális javításra. Azt mondta a szervízes, hogy a Genius fogja javítani és kb 2 hétbe fog telni. Várom a hívásukat, majd megírom a fejleményeket!
-
bubtor
csendes tag
Sziaszok!
Tegnap jött az sms, hogy javítva és elhozhatom. Pontosan 1 hétig tartott a javítás, szombattól szombatig. Ma mentem érte a Visegrádi u. 10-be, működik, mint új korában. A szervizes srác mondta, hogy valószínűleg a panelt cserélték rajta, de nem tudott részleteket.
bteebi:
Csak a szubot vittem, az bőven elég. Legjobb, ha közvetlenül a szervizbe (Visegrádi u. 10) viszed a készüléket, így kicsit gyorsabban történik a javítás (nincs üzletek közti szállítgatás, ...). Sok sikert, megéri végigcsinálni! A srác szerint a javított készülékekre nem volt még panasz, valószínűleg valami szériahiba lehetett az eredetiben!
-
kayman
senior tag
Nem az edigitalról írták az emberek, hogy 1 hónap az átfutás.
Alapból ha nem a piacon legolcsóbbra vadászol, akkor olyat vehetsz ami magyar beszállítótól van és azt ott megcsinálják. a nagyon olcsókat meg pár kézen át viszik külföldre javítani. és már nem is érte meg 1000ft-ot spórolniHyperTransport az úr!
-
-
313313
addikt
Akkor már csak azt kell megnézned, hogy a két surrand hangfalat felcseréled. Ha ugyan az a hangfal serceg akkor az a rossz, a ugyan az az oldal, akkor az erősítőben ment valami el...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Kuruc2
senior tag
MC Pite
(őstag)(#5122) MC Pite válasza Kuruc2 üzenetére
Ő.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
bluobluo75
őstag
Házban van, korábban nem zavarta semmi, helyszűke miatt a centeren van a router, a center és a jobb hangszóró között a 2 terrás külső tár, center előtt egy Samsung 23 colos monitor, a jobb hangszóró mellett jobra egy asztali lámpa de ezek korábban nem zavarták szerintem most sem [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Borderlands 3
- További aktív témák...
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest