Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubtor
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ugyanez a helyzet. 2008.11.11-én vettem edigitalban az 5005-öst, egyik este tökéletesen szólt, rendeltetésszerűen kikapcsoltam, majd másnap este hiába nyomkodtam a power gombot, nem kapcsolt be. Megnéztem a biztosítékot, ki volt égve. Másnap vettem bele újat, 15 ft (2 Amperos kell bele), az is kiégett kapásból. Na mindegy, gondoltam semmi baj, nincs még egy éve, hogy vettem, biztos megoldják gariban. Elővettem azt a mappámat, amiben a számlákat+garileveket tartom. Na itt kicsit csalódtam: ehhez csak számlám volt, garancialevelem nem. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem is kaptam (mindig gondosan megőrzöm a műszaki cikkek papírjait). Miután olvastam a hozzászólásod a fórumban, lelkileg felkészültem rá, hogy nagy harc lesz érvényesíteni a garanciámat az üzletben. Ezzel ellentétben viszont szerencsére pozitívan csalódtam. Visszavittem az Erzsébet körúti üzletbe, és készséggel irányítottak a szervizbe, ahol a számla ellenében felvették garanciális javításra. Azt mondta a szervízes, hogy a Genius fogja javítani és kb 2 hétbe fog telni. Várom a hívásukat, majd megírom a fejleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest