Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Hello, nekem 5005 van amíg el nem adom, de meg vagyok vele elégedve. Ez az adatok alapján annyiban tér el hogy 50w-al több a mélyládája a 4000nél. Szerintem a +3000-et mindenképpen megéri így a 4000 kilőve. Az 5100-nál már 30w és 3 utas a center, ez nagyon jól jön, ha 6 csatornás filmeket nézel vele, mert a beszédhang csak a centerből jön(ha rendesen be van állítva a lejátszó is) és jobban lehet hallani, ez fontos, ezért én ezt venném meg, az a +2000 semmi, főleg ha hosszú távon akarod használni.
moto g72, Ninebot d28e
-
-
313313
addikt
Nem tudom eszedbe jutott-e az, hogy melyik szettnek mennyi bemenete van. Általában egy 5.1 és egy 2.1 bemenet van rajtuk, de előfordul egy 5.1 és három 2.1 bemenetű is.
Nekem 5000-em van, azon 2db 5.1-es 3 db 2.1-es bemenet vanSzerk: Amire érdemes még odafigyelni a mélynyomó adatai, nem a watt számra, hanem átmérőre, az is elég beszédes...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
313313
addikt
Régen nekem is elég volt az 5.1, most használok rajta 2db sztereó bemenetet is.
Neked kell tudni mire akarod használni, csak megemlítettem, mint szösszenetetHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
Imike_80
aktív tag
Köszi srácok!
Fogtam az adást, csak mobilon olvastam hétvégén, s nem volt kedvem azon pötyögve reflektálni.
313313: én is olvastam, elvileg van egy 5.1-es csatlakozó rész, meg 3 másik, ami 2RCA-2RCA. Ez így rendben is volna.
Picit még az is zavar, hogy nincsen feketében. Ez a cseresznye baromira nem megy a lakásban semmihez :S
Műanyagot meg nem szeretnék, más márkában meg nem láttam olyat, ami fekete, fa, jól is szól. Elég szűk a lehetőségek köre. Beszéltem a Genius Mo-al, standby tényleg felejtős.
"
pro logic2 kóder benne van, sztereó jelből is kever 5.1-et, anno olcsóbb szetteknél sztereó jelnél, csak a front és mély szólt
"
Ez a következő probléma. A lejátszóm egy LG dvx492h. Ezen pedig csak 2RCA-s csatlakozó van, tehát nincs külön 6 RCA-s csatlakozó. Ebből mi hogyan fog szólni? Gondolom nem lesz 5.1, hanem kvázi lesz mélyem, a többiből meg ugyanaz fog szólni. Igaz? -
Imike_80
aktív tag
Gratula!
Én is ezen agyalok, már meg is venném! Csak Szegeden 32 ezer bakker. Hol kéne megvennem?
Ipon-nál 23 volt pár hónapja, most 28.626 Ft Webes ár. De mire lejön az a hatalmas csomag, az sem 2 fillér.Ötlet???
U.i.: nem szarok a mellékelt kábelek? Ahogy elnéztem, elég vékonyak...
-
313313
addikt
Na először is tessék beszerezni valami értelmes hangkártyát, ne apalapival szenvedj.
Másodszor normális zenelejátszót használj én jetAudiót javaslom.
Harmadszor pedig értelmes zenéket kell beszerezni, nem 128kbs-eket ilyen-olyan butított hangtartománnyal. Erre a hangfalra 320kbs környéki zenék már nem ártanak, de az se baj ha tömörítés nélküli zenéket illetve cd-t hallgatsz rajta.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Imike_80
aktív tag
Hali!
Most értem haza, s olvasom, amiket írtál. Hm..... Basszus. Mármint, nem a mély, hanem..
Szegeden 1 hely van, ahol ki van rakva hangfal. Corában, ilyen-olyan helyeken csak dobozban van. A számtech boltokban csak rendelésre van, általában hiába kérdezel tőlük, semmit nem tudnak - de most nem bántani akarom őket.
A MédiaMárkt-ban vannak kirakva cuccosok, nekik a nagyok közül csak 1 darab van, szerencsére pont 5050v2. Megnéztem, tekergettem, nem vagyok vájt fülű, de elég jól szólt rajta a muzsika. Mind az 5 hangszóró szólt, plusz a mély is. És jól! Tekergettem picit ide-oda, az összhatás jónak tűnt nekem. Ára: 47.990,- Ft. Pffff....
Néztem a kábeleket, elég hitványak, de lehet venni másikat.
Esetleg nem próbálod meg te is lecserélni??
Tényleg milyen muzsikákat játszol le? Nekem a számgépemen egy Logitech X-230 van, de azon még a youtube-os videok is baromi jól szólnak, nem vicc. Egy lossless zene még 70-80%-ra tekerve is piszok jól és sistergés-mentesen szól. Igaz, a kis mélyládáját sosem toltam 30% fölé. Felesleges.Szóval. Sajnálom, hogy csalódott vagy, érzem a hangodból, hogy a nagy öröm után belőtted a dolgokat, s mégsem olyan. Nem gyanakszol a kábelekre, hangkártyára, stb?
Én mondjuk egy DVD-lejátszóra szeretném kötni, nem a számítógépre. De remélem szépen meghajtaná...
De ha ne ezt vegye az ember, akkor mit??? Nekem hangerő, meg nagyobb cucc nem kell.
Lalikiraly! Milyen Samsung komplett cucc van 30 ezerért?
Üdv.
-
MC Pite
veterán
Szívesebben csinálok egy részletes leírást a bátortalanoknak, bár felőlem egy tálca sütiért elbíbelődök vele 1-2órát
Megjegyzem megfontolandó alternatíva lehet az újat vásárlóknak is egy hasonló kombó, az olcsóbb fal garijával játszanak - bár ha az első hónapot kibírták, utána ritkán halnak meg.Szerk: Te, a kenwood hifi falai már eleve passzívak. Ha impedancia stimmel, nekiállhatsz. Bár sztem merevíteni is kell a falat szigetelés mellett, és túl gyenge magasokkal szerelik a hifitornyokat - ha így van, értők javallanak kondi -vagy magas- cserét.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-
313313
addikt
Azt meg igen is hidd el, hiába a HD++ minőség a hang igen kaki. Az elmúlt 12-15 éveben 5.1-be nézem a filmeket, nagyon kevésnek van még mostanában is értelmes hangja.
Én ezt az egyik zene így szól, másik úgy már az SB live vs. Creative P580-nál is találkoztam, annak meg már 12 éve....
Még azt próbáld ki számítógépen semmit nem raksz 100%-ra, hanem a csúszkákat olyan 75-80%-ra. Filmekre próbáld ki a VLC-t, zenére még mindig jetAudiót ajánlanám, mivel többi lejátszó nem támogatja az 5.1-et. (legalább is 2-3 éve winamp még nem tudott minden hangfalat megszólaltatni, ha mégis akkor igen vacakul)HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Talán az lehet még, hogy némelyik hangkártya régen fordítva küldte ki a mély/közép jelet én kaptam a szetthez, fordító kábelt anno...
Tényleg nem tudom mi lehet nálad a gond, én maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Ha sztereó jelet küldesz rá akkor is "rosszul szól"? Talán úgy volna érdemesebb próbálgatnod a hangfal beállításait, ha úgy se jó szerviz, ha igen akkor géppel van valami...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MC Pite
veterán
Nem szekálom én . Ha vki felém jár megfülelheti ha komoly volt a kérdés korábban; de nem csak 15ropival magasabb szintre emeli; akit érdekel//teheti próbálja meg, nem fog csalódni. (Főleg amikor az ember lepadlózza játékban, és hát ugye a 40Wos nagy frontok pofátlanul elevenen, karcosan, erősen adják vissza a mocik hangját; ahh, annyira hiányzott ez már, amúgy is rég játszottam, főleg autóssal.) Már igen rég örültem fejlesztésnek ennyire, pláne befektetés/eredmény szempontjábólszerk: A 3000 talán még jobban illik kinézetben, bár feltett ráccsal teljesen harmonikus az 1250is, csak a potik lógnak kicsit ki a sorból.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
313313
addikt
Valami fejlemény a hangfalról? Sikerült rájönni mi volt vele, vagy esetleg teljes kudarc és tüzelősként végezte?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Pár napja javasoltam, próbáld ki sztereó jellel, hogy azzal is olyan vacak hangja lesz-e. Így kiszűrhetnéd, hogy a hangkártyával van-e a baj. Akkor ezt válaszoltad rá: "ezt a sztereós analizálást holnap megpróbálom."
Lehet pusztán csak az alaplapi csipogó miatt ilyen lapos a hangfal teljesítménye...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MC Pite
veterán
Egy próbát megér. Habár meglepődtem (a hifi rendszeren, idáig fülesen/geniuson fel sem tűnt) milyen xar hangja van a telefonnak. Márminst abszolútban, mert az N8 telefonok között elég jó kimenettel rendelkezik. De az tény hogy megér egy próbát.
Első pár napban amikor még a 3600os Geniusom volt, kiderült nem ment a mélyvágás a kártyán .
Sztereó jelről elég sok mélyet ad neki (kb 160-180 Hzen vág), kb 11 órás mély állásnál szól jól kb.
Gyanítom egy rendes hangkártya lesz a megoldás nálad. Miben állíthatod a sztereó kirakását a hátsókra, vághatod a mélyet, és jól is szól . Így. Nem tudom elötte milyen cuccod volt és mit füleltél 5.1be, de alaplapiból még sosem láttam olyat (ettől lehet hogy van) amit normálisan akkor és úgy és annyi csatornán szólt, mint ahogy én szerettem volna. Sajnos az én kicsikém úgy néz ki eladósorba kell hogy kerüljön, a hifihez kell normális hangforrás, de sajna nem olcsó, így a másik kezembe kell harapjak, egy szutyadék x-fi xtremegamer kerül majd az Audigy2 Platinum eX helyett a gépbe ; és amikor zenét hallgatok, kihozom az USB-s DAC-ot a nagygépre. Válság van, páromnak munkanélküliség van, copás vanA gyári interconnect kábel megfelelő, azzal nem kell foglalkozni sztem (gondolom olyan mint az enyém.) Plusz, járatódnia is kell a cuccnak, bár valószínű nem ezzel van a problémád.
>>Honnantól küldöd a mélyre a jelet (frekvenciában)?
Amúgy a magam részéről számítógéphez a master-slave elosztót jobban szeretem; vízhűtéshez azt használtam a pumpa miatt. (UPS-em van, most 'csak' ezt kapcsolom ki/be.)
[ Szerkesztve ]
-
-
313313
addikt
De azért érzed, visszasírod a régi rendszert, amit nagyságrendekkel jobb hangkártyával használtál, nem is értem akkor mi a problémád. Talán a géniust i meg kéne próbálnod legalább 1 olyan kártyával hogy legyen összehasonlítási alapod, de így...
Hiába a jó hangfal, ha nincs hangkártya, amivel megtudd rendesen hajtani...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Imike_80
aktív tag
A Világért sem szeretnék nem hozzáértően beleoktondiskodni, de találtam 1 vidit, ilyesmi a te hangkártyád szoftvere is.
Itt van még pár videó, hogyan, s miként állítja be a srác a dolgokat.
Nekem pedig - ha minden igaz - talán holnap érkezik az 5050v2.
Apropó! Én majd DVD-lejátszóra kötöm a nagyszobába. Ott ennyi beállítás nem lesz. Gondolom vagy jól szól egyből RCA-val, vagy sem és nagyjából ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Azért nem hangerőt állításnak, hanem távolságállításnak hívják. Loudness, esetleg, késleltetés és egyéb hülyeségek vannak. Nem szeretem az ilyen varázslatokat, jobban csípem amikor én irányítok.
A szélessávú azt kellene hogy jelentse, hogy ott hifi hangfalaid vannak, amiknek aztán mehet pincétől padlásig minden (Pl egy Wharfedale Diamond szettnél) - de jelen esetben nagyon nem erről van szó... Nem ismerem a hangkártyát, így tippelgetek.
Plusz játék és film alatt is kell egy rendes kártya, pl EAX, DTS, stb miatt.
Jó fülesed van-e, távirányítóval vezérelnéd-e a zene/filmlejátszó progit? Ezért kérdem.
-
bartimre88
tag
Szia,
Nemrég én is egy ilyen példánnyal rendelkeztem (5050v2), amitől hamar meg is szabadultam. No de kkezdem az elején. Miután megvettem nagy volt az öröm, hogy húdevagánycuccomvan, de lassan kezdtem rájönni, hogy nem is... Nos ez abban nyílvánult meg, ahogyan azt már te is leírtad, a hangszórók nem szóltak szépen, a sub nagyon torzított. Ez a darab 1 órán keresztül volt a bírtokomban, aztán visszavittem az üzletbe. Kaptam egy másikat (szintén csomagolt állapotba) aminek szintén ez volt a baja és ennek tetejében hoszabb (2 nap) tesztelés után a távirányítója is szarakodni kezdett. Ezt szintén visszavittem és még helyben kibontattam egy harmadikat is a tesztelés kedvéért. Az sem győzött meg. Kipróbáltuk az üzletben, csak a mélyet önmagában... hát mit mondjak förtelmes volt. Az eladó azt mondta mind ilyen. Azt is otthagytam és visszakaptam a pénzem egy vásárlási utalvány keretén belül. Pár nap múlva megrendeltem netről a 6000-est, hát mit mondjak, nem bántam meg. Ég és föld a kettő közötti különbség! Ezért melegen ajánlom, hogyha teheted szabadulj meg tőle és vásárolj egy 6000-est, ráfizetéssel is, de megéri!Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
Igen, én is meglepődtem rajta, viszont nagy fokú korrektség uralkodott az üzletben. Egyrészt Romániában élek, másrészt a hangcucc kari előtt volt vásárolva az Auchanból, mert a piaci árhoz viszonyítva ők 6-7 kilóval olcsóbban adták. Meg lehetett dumálni velük, igaz kicsi rámenősség kellet... 100 kg vagyok de nem hiszem, hogy ezen múlott, sokkal inkább a meggyőzőképességemen. Na de viccet félretéve, nem szoktam elektronikai cikkeket hipermarketből vásárolni, viszont azon kívűl, hogy nem tetszett a cucc, ők 3 darabot kibontottak nekem (ebből 2 volt nálam) és ezután visszaadták a pénzem. Úgyhogy tényleg le a kalappal előttűk. A 6000-emet már a fővárosból rendeltem, ami másnapra meg is érkezett, és ezzel nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
Bocs bocs, valóban nem sok újat mondtam. Bejáratás volt. Nem sok de volt. Kb 1-2 órát hagytam csak alacsony hangerőn üzemelni, aztán kicsit rátoltam, de korán felfedeztem a problémát. Először csak 2.1-be hagytam menni, majd egy külső karit raktam rá. Ezt itt: http://www.hercules.com/uk/Sound-Cards/bdd/p/123/gamesurround-muse-xl-pocket-lt3/
Tudom nem a legjobb, viszont nem akartam többet áldozni rá, így is túlléptem a keretet a 6000 megvásárlásával. A torzítás saját hangkarival (Realtek) 2.1-ben is pont olyan volt mint 5.1-ben a külsővel. No de nálad mi a helyzet, hogy működik a cucc?Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
aham, én is kipróbáltam... az enyém is csipázza figyu tényleg próbáld ki egy másik karival, és ha van pénzed fektess be egy creativbe, nekem is azt ajánlották, szerintem azzal jobb. még egy megjegyzés, nemrég notit váltottam, vaiorol vaiora, és az újnál észlelhetően csendesebben szól. Mindenki a hangkarira tippelt, viszont az nem kehet, mert a másik notinál is ez a karim volt. Aztán valaki mondott egy olyat, hogy a noti nem ad le akkor jelet, mint a régi, és ezért csendesebb (ezt úgy értsd, hogy most 55-ön olyan mint a régi notimmal az 50-52.
Szerk. most láttam, hogy van Creativod, hátha jobb lesz a hangzás azzal
[ Szerkesztve ]
Üdv., Imre
-
MC Pite
veterán
Laptophoz, vagy hifihez - jellemzően nem akar az ember pc-t telepíteni a hifi mellé; de minimumon hajtott laptopot még esetleg.
-
Imike_80
aktív tag
Nincs mit, örülök, hogy elolvastad!
Én hangkártyával nem is próbáltam, mert nem volt itthon a számgépem. A laptopban pedig beépített van, vagyis integrált. A lényeg, hogy először telefonokon, majd DVD-n tesztelgettem az egészet.
Érdekes a távirányító, nekem is csökkenti néha a hangerőt, amikor hangosítani akarok. Hm...
Tesztelgesd, aztán majd csak lesz valami. Persze ha te magad nem vagy elégedett, akkor inkább vidd vissza!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Én külső 5.1-es creativ hangkártyát használok, 2 drivert kellett felrakni win 7 alá, driver win7-es, meg vistásat a kezelőfelület miatt. Azzal lehet normálisan állítgatni a hangfalat. Alapból be kell állítani a mélyvágást, meg hogy legyen mély, nálam van +10db woferhez is, ha azt bekapcsolom, akkor irdatlan jól szól. Javaslom a creative honlapján a fórumot, és onnan leszedni a drivereket, ez ilyen pö...ölös munka, de megéri.
-
MC Pite
veterán
A jelenséggel többet tudnánk kezdeni precíz hibaleírással. lehet hogy szar a hangfal, de nem tudjuk pontosan mi. Magasan vág, alacsonyan, halk/hangos, túl nagy/kis meredekségel, pufog/brummog, túl nagy a szünet a szatelitek és a woofer között, túl feszes/túl lágy, vagy mégis pontosan mik vannak?
Hány hz-re és milyen %os hangerőre állítottad a mélyvágást? Nekem az 5000-esnél kb 150-160hz kellett, 95% az én szobáman.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
313313
addikt
Hát nem tudom, hol aránytalan neked... Én régen 15k-ért vettem a 24k-s hangfal mellé. Olyan ez, mintha egy 30-40k-s hangfal mellé(5.1-es rendszer) 10k-ért vagy olcsóbban akarnál erősítót venni...
Nem egy hangfalas fórumon olvastam, hiába vesz az ember x hangszórót, ha nincs hozzá kártyája. Mindenhol ajánlgatják, hogy a rendszer min feléért kell alá venni hangkártyát, különbem adunk a szarnak 1 pofont...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Lehet papíron jobb, de az se mind1 milyen driver van hozzá. Ha így nézed a kezdeti nehézségektől (még találsz értelmes drivert) eltekintve azért a Creative cuccok még mindig jobbak, kifinomultabb/jobb kezelőfelületet kapnak.
Akkor én összerakom a két kezem, hogy SB live 5.1 Externálhoz találtam értelmes win7 64 bites drivertHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MC Pite
veterán
Agresszívebb mély az bőven 100Hz alatt lehetséges, 200hz-ig felhúzva teljesen ellustul, gyárinál 150hz körül volt jó (120-160 között érdemes próbálni).
CMSS-t kapcsold ki!
Hangzásprofil? Teljesen visszhang(cmss) meg eq meg ellustított méllyel érdekesen szólhat. De ha így tetszik jobban használd így[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Amúgy azt még mindig nem tudjuk, milyen lejátszókkal próbálkozol, mert azért az se mind1 ám...
A képen látszik a Bass Boots abba nem tudsz valamit állítgatni, mert ha emlékeim nem csalnak ott is vannak izgalmas lehetőségek.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Valami olyan driver kéne, amiben a Bass Boast állítható, gondolom régi hangfalnál, esetleges régi rendszernél az működött....
-
313313
addikt
Ha be tudod kapcsolni, akkor próbálkozz vele, szerintem okoz egy kevés meglepetést...
Ismerősnél már a 2.1-es rendszernél is észrevehető ha a Bass Boastot piszkálom. Nálam xp alatt is valami hasonló opció volt, ami életre keltette a mélyet. Win7 alatt, más a driver kezelőfelülete a SubWofer Gian aktiválásával érhető el a mélynyomó rendes hangja.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MC Pite
veterán
150-200Hzen puffogás van, nem mély.
CMSS-ek szineznek,nem tudom mire jó. A sztereó surround nem.
Ezek alapján gyanús a dolog hogy nem is a kiegyenlített, tiszta hangkép amire vágysz...
Jellemzően azt is tartom hogy loudness/eq/bass boost csak szar cuccokhoz kell, ami nem vacak az szólja amit kell csalás nélkül is, maxiumim minimális 1-2-3 dB-es finomhangolás kellhet összeilleszteni a sugárzókat, korrigálni minimálisan a hangképet hogy teljesen egyneletes legyen a frekvenciaátvitel. Telefonoknál sem értem a sírást; ha valamiből kevés van fülest kell cserélni, soxor 100ezres telefonoknál 3-4000F-tos fülest sajnálják a tulajok, közben meg várják a csodát...bigfree, ott az erősítőnek lesz valami baja.
-
MC Pite
veterán
Nem gáz, csak én pl másra gondoltam hogy másmilyen hangra vágysz, és hogy azt miért nem kaphatod meg. Kinek a pap, kinek a papné
-
313313
addikt
Ez mindenféleképpen szerviz lesz. Jól rád jár a rúd. Én már 4-5 éve használom teljes megelégedéssel a bükk színű 5000-em.
Lehet túl feszt kaphatott, elég gyér mostanában az áram hálózat kicsiny hazánkbanHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest