Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jobban terjed a DirectStorage, mint gondolnánk
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokii
tag
Sziasztok!
Egy 5000-est nyúzok már vagy 15 éve, szinte minden gond nélkül. Alapjarátos trafó búgás és a poti legalján kihagyást leszámitva nincs vele problémám.
Előbbi fixálását már jó ideje tervezem, de sose bírtam rávenni magamat, ma viszont sikerült és az "1 órás" tuning keretein belül kapott szigetelést, és gumit a trafó alá.
Végeredmény: trafó hang ugyanaz és ha a magasakat bedugom és fél erőnél magasabbra tekerem, földhurokszerűen, nem hangosan, de zavaróan zúg
Mitől lehet ez? Előbbi nem javulásával még tudnék élni, ahogy az elmúlt 10 évben tettem, de utóbbi nagyon elszomorít. Elnyomtam egy kondit, vagy bárkinek valami tipp? Hátha meghall még valaki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Two Trees TTS 55 Pro 5.5W lézergravírozó + méhsejtrács (430x400x22mm) + légfúvó
- 2025-ös MacBook Air M1 (2020) 13.3, hibátlan, közel 3 év garanciával
- Szerverterem bontás - Switchek
- Szerverterem bontás - Enterprise storage (PowerVault, Storwize stb.) + PSU, controller, battery
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest