Aktív témák
-
válasz
GeniusHU #483 üzenetére
tv-mp3-game ez a marketing.
1 db stereo bemenet van rajta.
Ha oda bekötöm a zöld kivezetést a hangkártyából (ezt tettem), akkor mint már kétszer írtam a 2db első és a mélynyomó szól csak.Ha nem a nagykerből kapták úgy, akkor ők nem mondtak nekem igazat, én azt írtam le önnek, amit nekem a telefonba mondtak.
Ergo - mondjuk ki - akkor rossz, és gariztatnom kell?!
-
válasz
GeniusHU #479 üzenetére
Semmi baj, köszönöm a választ
!
Mit jelent "bármelyik stereóra" kötni?!
1. aux bemenet van a mélyládán, ha oda kötöm, akkor szól a mélynyomó (center nem), és az első 2 hangszóró.Nem cseréltem össze őket szerintem, de ahogy mondod az mind1 is, pláne hogy a hangkari jól szólaltatja meg őket az 5.1 tesztben ha 5.1re kötöttem be.
Ajándék volt, nekem van másfajta (nem Genius), azon úgy szól, ha auxra kötöm, akkor szól az összes (surround gombal állíthatom).
A hangkártya egy integrált RTL8111C.
Ha jól értelmezem, akkor auxon kellene szólni az összes hangszórónak igaz?!
Mert nekem fura, hogy a mély szól csak a magas nem (a két első mellett).Arról nem beszélve, hogy futár hozta, és mikor megláttam nem szántam volna visszaküldeni, mert olyan gány csomagban érkezett, amit 10x kibontottak, 10x visszacsomagoltak (doboz egyik tartó füle eltörve), fel is hívtam a boltot, hogy mit gondolnak, ők azt mondták így kapták a nagykertől.
Mit csináljak?!
-
Segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy GENIUS SW-HF 5.1 5100 terméket.
Szeretnél úgy használni, hogy a stereo hangokat kikeverje mind a 6 db hangszóróra!
Ha auxra kötöm a stereo jelet akkor megy a sub + rl + rr
Ha 5.1re bekötök mindent normálisan a hangkártya (gigabyte ma770-ud3 integrált) driverében tök jól szól külön külön a teszt résznél de "meglepő" mód ott meg csak a rl + rr szól csak.
Hogyan kellene működjön?! Mit kellene másképp csinálnom?!
Előre is köszönöm a választ
!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged