- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Steam Deck
Aktív témák
-
makros
csendes tag
Hali mindenki.!!![I]
-Nekem már most lessz 1 éve,hogy van egy swhf 5.1 5001-em.Nekem nem volt vele ilyen balyom mint amiket ti itt leírtatok.Én személy szerint naon + vagyok vele elégedve.Itt azt hozzá kell tennem,hogy sajna a sors iróniája,hogy a megvétel utánn kb 3 hónappal belebújt az aktív szubba a villám a beltérin keresztül.Gondolhatjátok,hogy fogtam a felyem,hogy én hülye mindent rákötöttem amit csak lehetett.Vittem szervíz majd 1-hónapig volt itt pesten utánna kaptam vissza.Persze a tv-t+a dvd lejátszót ki kellet dobnom,mert menthetettlen volt.Itt még hozzátenném,hogy én a 5.1-et még 40.000 ropiért vettem a mediában.Mert hülye vagyok és nem tudtam rá várni 2 hetet,hogy 25.-ért hozzájussak.Na de mindegy.Ha van valakinek,még ily cucca akkor az írja meg az észrevételeit nyugodtan.[/I]
Aktív témák
- Robotporszívók
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fogyjunk le!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest