- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
sirdond
őstag
ide is beírom,hátha segít majd egyszer valakinek:
Na,úgy néz ki megoldottam a trafó búgást
egyáltalán nem volt nehéz, mindenkinek ajánlani tudom akinek olyan gondja van, hogy bekapcsolás után kicsit búg az összes hangfal (vagy csak ha áram alatt van a mélynomó trafó akkor is)
annyi az egész, hogy lecsavarozod a trafót és raksz alá kb 1 cm vastag gumit
én rossz bicikli belsőt használtam
azért arra figyeljetek oda, hogy használat után qrvára fel tud forrósodni, szóval áramtalanítás után 2-3 órát hagyjátok pihenni
azt is észrevettem, mikor nekikezdtem, hogy a 4 csavar közül 2 kissé már kilazult és a lakk is elengedett mindegyiken,(pedig még egyszer sem nyúltam hozzá)tehát lehet,hogy az is segített volna ha jobban meghúzom a csavarokat.
ja és számomra nagyon nehézkes volt hozzáférni a belső csavarokhoz, pedig csak közepes méretűek kb a kezeim, egy egyszerű kis fogó és kézügyesség persze csodákra képesez egy 5000es verzió,pár napon belül lesz fél éves és úgy emlékszem eleinte nekem sem búgott,ezért akinek már megvásárlás után erősen brummog, az inkább válassza a garanciát(vagy vizsgálja meg hogy van e földhurok) mielőtt beleszeret a hangjába és nem bírja visszavinni már később
3600osnál és hobbielektronikán is ajánlották már trafó búgásra gumit, ezért gondoltam,hogy lehet benne valami
sok sikert annak aki megpróbálja
Aktív témák
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest