Hirdetés

Aktív témák

• sirdond

őstag

ide is beírom,hátha segít majd egyszer valakinek:
    Na,úgy néz ki megoldottam a trafó búgást :)
    egyáltalán nem volt nehéz, mindenkinek ajánlani tudom akinek olyan gondja van, hogy bekapcsolás után kicsit búg az összes hangfal (vagy csak ha áram alatt van a mélynomó trafó akkor is)
    annyi az egész, hogy lecsavarozod a trafót és raksz alá kb 1 cm vastag gumit
    én rossz bicikli belsőt használtam
    azért arra figyeljetek oda, hogy használat után qrvára fel tud forrósodni, szóval áramtalanítás után 2-3 órát hagyjátok pihenni
    azt is észrevettem, mikor nekikezdtem, hogy a 4 csavar közül 2 kissé már kilazult és a lakk is elengedett mindegyiken,(pedig még egyszer sem nyúltam hozzá)tehát lehet,hogy az is segített volna ha jobban meghúzom a csavarokat.
    ja és számomra nagyon nehézkes volt hozzáférni a belső csavarokhoz, pedig csak közepes méretűek kb a kezeim, egy egyszerű kis fogó és kézügyesség persze csodákra képes :DDD

ez egy 5000es verzió,pár napon belül lesz fél éves és úgy emlékszem eleinte nekem sem búgott,ezért akinek már megvásárlás után erősen brummog, az inkább válassza a garanciát(vagy vizsgálja meg hogy van e földhurok) mielőtt beleszeret a hangjába és nem bírja visszavinni már később :)

3600osnál és hobbielektronikán is ajánlották már trafó búgásra gumit, ezért gondoltam,hogy lehet benne valami :)

sok sikert annak aki megpróbálja

Aktív témák