Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Billentyűzet gondom van
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
frankie!
őstag
Én próbáltam a Magnattal is, sz erősítő hibáit brutálisan kimutatta, de nem jöttek meg a mélyek.
Amúgy ezt az impedancia dolgot én még mindig nem értem (igaz nem sok időm volt még utánanézni). Ugye az az elterjedt nézet, hogy a kisebb impedanciát nehezebb hajtani. Ami érthető is az Ohm tv értelmében, hogy ugyanazon fesz. szint teljesítéséhez nagyobb áram kell, és ezzel együtt nagyobb teljesítmény is szükségeltetik. Akkor hogy is van ez? Miért raknak a kocsikba 2-4 ohmosokat? Én azt se láttam be eddig hogy nehezebb hajtani, mert minden általam eddig használt erősítő hasonlóan viselkedett 4 és 8 ohmos hangszórókkal.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest