Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
frankie!
őstag
Én próbáltam a Magnattal is, sz erősítő hibáit brutálisan kimutatta, de nem jöttek meg a mélyek.
Amúgy ezt az impedancia dolgot én még mindig nem értem (igaz nem sok időm volt még utánanézni). Ugye az az elterjedt nézet, hogy a kisebb impedanciát nehezebb hajtani. Ami érthető is az Ohm tv értelmében, hogy ugyanazon fesz. szint teljesítéséhez nagyobb áram kell, és ezzel együtt nagyobb teljesítmény is szükségeltetik. Akkor hogy is van ez? Miért raknak a kocsikba 2-4 ohmosokat? Én azt se láttam be eddig hogy nehezebb hajtani, mert minden általam eddig használt erősítő hasonlóan viselkedett 4 és 8 ohmos hangszórókkal.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő