- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Aktív témák
-
nethy
csendes tag
Én most fejeztem be a technikusi évemet... Tegnap adták át a bizonyítványomat
Szóval, ahogy beszerzem a kellékeket, már csinálom is a tuningot.
Kicsivel feljebb írtam, hogy nem tudom pontosan mit rakjak a hangsugárzók kosara és a láda közé, de találtam itthon egy marék gumigyűrűt mindenféle méretben. Szerintem barkácsboltban is fogok találni, ha nem lenne elég egy adott méretből.
Aztán átnyálaztam egy kicsit a klinger-féle könyvecskét. Lehet, hogy arra fogom adni a fejem, hogy a mélyláda méreteiből kiszámítom milyen mélysugárzót lehetne venni bele
Bár elég jól szól és szerintem nem lehet sokkal többet kihozni egy ekkora ládikóból.
Viszont van egy kérdésem, ami ma reggel fogalmazódott meg bennem. A szatelitek és a center esetében a csipogó mögött található a reflex nyílás. Nekem ezek a hangszórók kb. 1cm-re vannak a faltól. Lehetséges az, hogy azért hangosabbak a ciripelők, mert túl közel vannak a falhoz, és az kvázi olyan, mintha zárt lenne a doboz?
Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest