- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Aktív témák
-
nethy
csendes tag
Én most fejeztem be a technikusi évemet... Tegnap adták át a bizonyítványomat
Szóval, ahogy beszerzem a kellékeket, már csinálom is a tuningot.
Kicsivel feljebb írtam, hogy nem tudom pontosan mit rakjak a hangsugárzók kosara és a láda közé, de találtam itthon egy marék gumigyűrűt mindenféle méretben. Szerintem barkácsboltban is fogok találni, ha nem lenne elég egy adott méretből.
Aztán átnyálaztam egy kicsit a klinger-féle könyvecskét. Lehet, hogy arra fogom adni a fejem, hogy a mélyláda méreteiből kiszámítom milyen mélysugárzót lehetne venni bele
Bár elég jól szól és szerintem nem lehet sokkal többet kihozni egy ekkora ládikóból.
Viszont van egy kérdésem, ami ma reggel fogalmazódott meg bennem. A szatelitek és a center esetében a csipogó mögött található a reflex nyílás. Nekem ezek a hangszórók kb. 1cm-re vannak a faltól. Lehetséges az, hogy azért hangosabbak a ciripelők, mert túl közel vannak a falhoz, és az kvázi olyan, mintha zárt lenne a doboz?
Aktív témák
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval, ahogy beszerzem a kellékeket, már csinálom is a tuningot.