Aktív témák

• ArmanD.

őstag

Amúgy tudom mi okozza még a kis rezonanciát. Szerintem mindenképp a kis rugók amik a kimenő hangszórócsatikban vannak!!! vagy ki kell aiktatni vagy kitömködni, hogy ne zörögjenek. Majd kipróbálom!!!!
    A hátlapomra egyenlőre bitumenlapot raktam csak és vattát még nem, lehet még oda is rakok majd meghalgatom hogy jobb!

Na a képek:

1. Kellékek: hangszórókábel (10m - 2X1,5-ös kábel), 3db 1jack-2rca kábel, hangcsillapító vatta, bitumenlap, barkácsragasztó, sziloplast, szerszámosládikó :B és a láda!
    [link]

2. Feketedoboz kitömése.
    [link]

3. Hátlap zajmentesítése bitumenlappal.
    [link]

4. Az erősítő kábeleinek a rendezése, hogy ne zörögjenek stb.
    [link]

5.Középfalon átmenő kábelek szigetelése és a láda csillapítása textillel, és a reflexcső pókhálójának kivágása.
    [link]

6. A kész láda, a hátlap még valószínű kap egy textilbevonatot illetve még a reflexcső köré is megy, hogy mindenhol legyen!
    [link]

7. Hangszórókábelek cseréje és áttérés rca-ra a din helyett!!. VAlamint még a hátsó hangszórókimenetek körbeszigetelőragasztása, mert a rugók zörögnek, szóval arra még ki kell találni valamit, de körbetekerve egész jó!

Nna jó munkát, ja és hogy milyen lett? Brutálisan nagyot nyom és a rendszer többi hangfala is életre kelt! Sokkal dinamikusabb és pontosabb lett, most már úgy szól ahogy kell!! ;]

[Szerkesztve]

Aktív témák