- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
A fá-val kapcsolatban.
Mikor megvettem először csak a géphez használtam, tök jó volt.
Aztán láttam hogy van még néhány bemenet a mély hátulján. Igy rákötöttem videot, DVD-t, TV-t. Kiderült hogy igy gerjed a dolog. Hosszas próbálgatás után rájöttem, hogy a gépem okozza a zúgást. Ezt a dolgot nem tudtam megoldani. Mit csináljat a hangkártya kimenetével, hogy ne okozzon más bemeneten zajt? Nem találtam megoldást, ezért csináltam meg a már említett dobozt.
Ha valaki tudná a megoldást az írja meg!!!
Üdv!
Ja:
Egyébként a leválasztatlanságot az is igazolja, hogy ha zenét hallgatok a gépen, és az 5.1 bemenetre rákötött DVD lejátszót elindítom, akkor többnyire a két eszköz hangja egyszerre hallatszik, és ennek a szétválasztására még az előlapon sincs gomb.
A kétcsatornás bemeneteket (2 CH) legalább szétválasztották egy gommbal, és szerintem a gombokon túl azok is simán össze vannak kötve.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest