Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
glutamin #899 üzenetére
a 1250x hangszórója is árnyékolva van!
(maga a doboz már nincsen)de egyébként sem ez a pattogás oka, hanem az előfok, ami mellett közvetlenül ott van a hálózati kapcsoló, így megszórja
ehhez a ragasztott szerelés miatt nemigen lehet roncsolás nélkül hozzáférni, így két egyszerűbb lehetőség van: vagy az előlapi ki/be kapcsoló, vagy a hangerő/hangszín szabályzás kikötése
de általában a végfokra forrasztott kondik már enyhítenek annyit a jelenségen, h ne legyen túl égető probléma
-
Többen itt a topikban is írták, hogy zavarszűrős elosztóval javul valamelyest a dolog. Valamint volt aki megbütykölte és egy hidegítő kondit rakott bele, amivel jeletősen lecsökkenthető a "pattogás".
Teljesen csak akkor lehetne megszüntetni (szerintem), ha lenne benne egy hidegítő kondi valamint a belső kábelezést is le kellene cserélni jobban árnyékoltra. Az erősítő köré is árnyékolást kellene készíteni... -
JoinR
őstag
Hello,
1 hónapja használok kb. egy Genius 2000x szériát. Nagyon jól szól, és szép is, viszont annyi problémám lenne vele, hogy az azonos konektorba lévő cuccokat ha be-ki kapcsolom, akkor viszonylag nagyot pukkan...illetbe be- és kikapcsolásnál is, de az elfogadható egy hangfalnál sztem...viszont hogy bármit bekapcsolok (számítógép, tartozékai (nyomtató, szkenner, blabla), lámpa), az elég kellemetlen. Ilyenkor mi a teendő, van rá valami megoldás? Csináltam úgy is, hogy másik konektorba dugom be, de ugyanazon a falfelületen van, tehát gondolom 1 rendszer, és így is hallatszik kicsit, ha felkapcsolom pl a lámpát. Nem földeléses csatlakozója van, ez lehet az oka, nem? (a konektornak van természetesen)
-
glutamin
őstag
Várhatóan heteken belül érkezik a Genius sorozatból a 3000x-es. (első hsz-ben van róla összefoglaló). 20e alat lesz valszeg, de ahhoz mérten ill ár/teljesítményben elég jónak igérkezik. nagyobb 2.0-ás azt hiszem nincsen jelenleg Geniusból (más márkát termékeiről nem nagyon van infóm)
-
Thusor
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy Genius 2000x hangfalam...eddig az asztalon tartottam őket, ezen szeretnék változtatni, és hangfalállványt szeretnék készíteni hozzájuk. Ebben kérném a segítségeteket, hogy tudnátok-e nekem mondani néhány oldalt ahol le van írva, hogy milyen a jó hangfalállvány és mire kell odafigyelni a tervezésénél, építésénél...vagy esetleg ha valakinek van ideje akkor ide a fórumra is leírhatná nekem.
válaszokat köszi...
-
<MZ/X>
őstag
Tudnátok ajánlani nekem 20-30e környékén egy minőségi 2.0-s hangrendszert? Általában klasszikus zenét, néha rockot hallgatok, sok filmet nézek és keveset játszok.
Előre is köszönöm!
-
cibuu
tag
3000x mikor kerül a boltokba magyarországon?
-
-
Degeczi
nagyúr
amit nem látunk, az az előlapi szabályzók mögötti előfok, mert az ott egy zárt egység
(jórészt ott szedi össze a hálózati zavart is, a mellette lévő ki/be kapcsolóról)valahol egy külföldi oldalon olvastam, h a 2000x enyhén "loudness"-es hangzású, vagyis a hangszínszabályzók alaphelyzetében is emel kicsit a mélyen / magason
ez valószínűleg tényleg így lehet, mert az magyarázná a "sokkal szebb" hangzást - ami persze ízlés kérdése: én pl nem örülnék egy izgágább hangképnek, mert a 1250x előnye pont az, h hosszabb távon sem túl fárasztó a hangja
(gyanúra ad okot azonban, h amikor jobb végfok IC-ket raktam bele, már kissé bántó lett a magastartománya: lehet, h valamennyire a 1250x előfok is kiemel. Szét kellene egyszer alaposan kapni - de úgy tűnik, ragasztott ott az előlap, nem lehet egyszerű sértetlenül szétbontani) -
Eagle16
addikt
Szerintetek lehetne ezekhez az 1250X hangfalakhoz valami mélynyomót kötni valahogy?
Filmeknél hiányolom a jó kis dübörgős mélyeket...
Zenére nagyon-nagyon jó, ahhoz soha nem raknék még mélynyomót.Szerintetek valahogy meg lehetne oldani?
Nézegettem a Z-2300-at is, de azok a műanyag szatellitek...szóval nem hinném hogy úgy szólnak mint ez.2.1 nem kéne, csak egy mélynyomó, amit filmeknél az 1250X-hez tudnék kötni.
Egy 5.1-es rendszer meg el sem fér a szobába, meg hogy nézne már az ki zenehallgatásra... -
kayman
senior tag
válasz
RoyalFlush #1 üzenetére
így tökéletes, már csak a képeket kell egyszer rendbe tenni és kész.
-
shtml
őstag
válasz
RoyalFlush #879 üzenetére
Köszönöm, ezzel didyman kollégának feltett kérdésem is tárgytalanná vált.
-
RoyalFlush
őstag
A 400. hozzászólástól olvasgassátok Degeczi fórumtárs hozzászólásait
-
didyman
őstag
Azért ez a TDA2030 durva
. Oké, hogy bevált, meg olcsó, de monolitban már rég vannak drámaian jobb megoldások is.
-
menthor
tag
genius 4ever
-
G. Dealer
tag
-
glutamin
őstag
Jó lett ez a kis összefoglaló az első hozzászólásban. Én is a 3000-esre várok. Bár szivem szerint ha lenne egy 5000-es arányosan nagyobb teljesítménnyel és hozzá illő árral (~20e), még egy olyat is szívesen elviselnék.
-
kayman
senior tag
Ma megjött 1-1 db 2000X és 1250A. Első nekifutásra a 2000x-et vettem a kezeim közé és el sem tudom engedni.
Annyira dinamikus és tiszta hangja van, hogy szerintem viszem is haza...
Ez csak vicc persze, én is a 3000A-ra várok. És annak ehhez képest ütősebbnek kell lennie gondolom.
A 2000X a sima 1250-nél (lakkfekete) szebb közepekkel és magasabbak szól.
Mert alapból az a melóban a hangszóróm, és lehet hangosan is hallgatni, ha éppen nincsenek a közelben.Na elcsomagolom és nézem az 1250A-t...
-
Womb
senior tag
Tisztelt RoyaFlush és Eagle 16!
Ezer bocsánat,hogy nem reagáltam a prividre (RoyalFlush),de viszonylag ritkán,és kevés időt töltök mostanában a gép előtt.
A bevezető nagyon pöpec,méltó "fülszöveg" a Genius hangfaliról! -
kayman
senior tag
válasz
RoyalFlush #851 üzenetére
Hello!
Az SP-HF 2.0 :
igazából ezzel indult a genius fadobozos sztereó szériája. Az ős!
Aztán az X előtti pár hangfal is kimaradt:
Az SP-HF 2.0 500 és 800 kék és fekete színben volt elérhető, az 1250 verzió csak feketében.
Ha kell, akkor linkelek képeket pü-ben vagy email-ben, hogy teljes legyen a kínálat.
-
Daert
őstag
Ha Genius 2000x-et szeretnék venni hol érdemes érdeklődni?
-
kayman
senior tag
válasz
RoyalFlush #848 üzenetére
Közben jelezném, hogy a 355X barna és ezüst színben kifutott.
Helyette már csak a 360X van barna színben.A 350X is kifutott, helyére még nincs utód, addig a legkissebb a 360X
-
JoinR
őstag
Hello,
megjött a Genius 2000X-em
eddigi pár perces tapasztalat alapján szépen szól, de ezt a védőtextil szerűséget hogy tudom levenni az elejéről? szét kell csavarozni hátul?
szerk: most látom, hogy csak azt lehet szétcsavarozni, amelyikben benne van az erősítő is...szóval akkor nyilván valami más technika van rá.
-
Daert
őstag
válasz
Sajnos erre rá kell hogy cáfoljak.Veszprém egyik PC-boltjában a minap befutottam hangfal rendszer után érdeklődni,és láttam hogy van pár kiállított darab a polcon.Épp a tulajjal beszéltem majd rákérdeztem hogy csak kiállítottak,vagy esetleg ki is próbálhatók.Hát nem lehetett kipróbálni,csak dísznek voltak kitéve,vevőcsalogatónak
-
AMDFan
addikt
Így látatlanban szerintem a hifid...
De ezt így a száraz tények alapján megmondani elég lehetetlen
Hallgasd meg a geniust, de szerintem ha rendes hifid van akkor annak teltebb mélyeket kell produkálnia. A hangminőség meg tényleg lutri, abban akár még jobb is lehet a genius. Hallgasd meg
-
cibuu
tag
válasz
hát sajnos nem mindenütt alkalmas a hely a háttérzaj,(stb)a kipróbálásra.
de inkább a másik kérdésre vagyok most kíváncsi hogy mi produkálja szerintetek a jobb hangot?
a hifitorogy amit leirtam,vagy a genius hangszóró -
cibuu
tag
helo!
lenne egy kérdés.
most jelenleg egy ilyen hifi van kötve a pc-re:Erősítő rész:
Teljesítmény:230W RMS
MASH 1 bites D/A átalakító
Mélysugárzó
H.BassHangfalak:
2 utas bass-reflex hangsugárzók
16 cm-es, kónuszos mélyhangsugárzó
6 cm-es, kónuszos magas sugárzó
Méretek (szé x ma x mé mm): 220 x 330 x 208
Súly: 2,8kg
(hangfalakra az van ráirva hogy input high,low: 110w(music)szóval ehez a hifihez van a fülem szokva,és úgy gépezek hogy ez van tőlem70cm,re és nagyon meg vagyok elégedve a hangzásával-hangerejéve.
kérdés az lenne, hogyha vennék egy SP-HF1250X szettet,és ezt dugnám a pc,re,akkor ez a genius hangzásban ,hangerőben szerintetek nagyon silányabb lenne mint ez az általam leirt hifi?vagy körübelül egy kategória lenne?
meghallgatnám ezt a geniust,de hol van olyan hely ahol ki lehet próbálni az ilyen hangfalakat? -
Eagle16
addikt
válasz
RoyalFlush #848 üzenetére
Na úgy látom hogy akkor nagyjából elfogadható lett a bevezető amit írtam
Ha valakinek még van valami jó ötlete az írjon RoyalFlush-nek.
És ha valaki lát 3000A cuccost akkor azon nyomban szóljon!
-
RoyalFlush
őstag
Ki lett bővítve a nyitó hozzászólás információkkal, képekkel!
(ha valaki szeretne még valamit hozzáfűzni, írjon pü-t nekem)UI: köszönet mindazoknak, akik segítettek
-
Ferke77
aktív tag
Hi!
Természetesen sarkosan fogalmaztam
, vannak életképes 2.1-es rendszerek, csak azok nem férnek bele kb. 10K árú kategóriába. Nekem is volt házilag barkácsolt 2.1-es rendszerem, hasonlóan tiédhez, egy 2.1-es mélynyomója és micro hifi hangfalak. Hangja az nagyon jó volt, csak sajnos a szatelitek nagyon zúgtak alapállapotban, árnyékolás, vezeték minőség problémák miatt, így mennie kellett....
.
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy a szatelitek minősége általában elmarad a mélynyomó minőségétől, ami persze film és játék alatt nem jön elő, sőt adott zenei stílusnál, előadónál sem biztos hogy gond, csak egyszer tegyél be egy olyan albumot, ahol kellenek bizonyos tartományok, sírhatnékja lesz az embernek. Szerencsére a 1250x-nél csalódás ilyen értelemben nem ért, illetve a redstarnal sem. Teljesen mindegy milyen zene, élmény hallgatni (persze erre az árkategóriára értve)! 2.0 erre lett kitalálva, persze a suhogó lándzsa meg mit tudom én nem ad olyan hangot a filmben, hogy a gatya tele legyen
, de a zene hallgatásban nem "fáradsz" el, nincs az a mesterséges mély és az a feszesen csillingelő magas, ami persze első, meg második hallgatásra is impozáns, de később valami hiányozni fog.
Azt sajnálattal olvasom, hogy a z2300 ennyire "szar", mert egyáltalán nem olcsó, és régen ha lett volna annyi pénzem lehet azt veszem... -
AMDFan
addikt
Szia!
Azt azért nem feltétlenül mondanám, hogy a 2.1 istenkáromlás zenehallgatásra.
Én a régi hangcuccom mélynyomóját hozzácsaptam az 1250X-hez, a sw-en basszust levettem minimálisra, így a mélynyomó sokkal dinamikusabban szól mintha fel lenne tekerve (képes pl. a lábdobot visszaadni), viszont az összhatás nagyon jó, ugyanis megvannak a kristálytiszta hangok a genius jóvoltából, és azért van mély is benne a sw jóvoltából. Hallgattam Logitech Z-2300at, a nagy 5.1 Geniust, X-230at, és zenehallgatásra egyik sem kéne. Persze az X-230at nem fair hasonlítani, mert árban jóval olcsóbb, ha hozzáveszem a geniushoz a régi hangcuccom árát amit ugye nem adtam el. Ami viszont meglepő, hogy az agyonistenített Z-2300 egy nagy nulla ehhez képest. Persze a mélynyomója nem kicsit erősebb a logitechnek, tehát aki játékra használja annak egyértelműen az a jobb választás. Viszont zenére (bármilyen zenére amiben nem csak mély hangok vannak) egy kalap szar köszönhetően a harmatgyenge szatelitjeinek (legalábbis a geniushoz képest feltűnően gyenge, de sztem az X-230 szatjai is jobban szólnak). Aki zenét hallgat vegyen 2.0-t és ha hiányolja a mélyet nyugodtan tegyen hozzá egy mélynyomót. Ja még valami. A Z-2300 dobozán rajta volt, hogy 2*40W a szatelitek teljestménye ha jól emlékszem. Na ezért nem szabad bedőlni a wattoknak. Elvileg az 1250X 2*20W, de a különbség ég és föld a kettő között.Nem akarom én fikázni a Z-2300at mert játékra brutális, eszement mélynyomója van, és ezeket a PC-s mélynyomós hangrendszereket főleg játékra tervezik, arra pedig kiváló. Aki zenét akar hallgatni az pedig vagy utánajár annak, hogy PC-re milyen jó megoldások vannak (pl. 1250X) vagy sok pénzért vesz magának rendes hangfalakat, erősítőt stb...
-
Daert
őstag
A Genius 2000x-et 12400-ért az1100x-et 8900 ért tudnám helyben megvenni.Megéri a nagyobb azt a 3500Ftos többletkiadást,nem a W miatt
-
Daert
őstag
Még mindíg nem döntöttem el hogy melyiket választom.Ha a giga lesz mindenképpen beszámolok az illetékes fórumban róla.Apropó a 2.1-es fórumban dobtam fel linket a Gigákról valamint Youtubos videókat is(a Jurassic park-al tesztelték
)
Mellesleg filmezésre és játékra használnám.De ahogy belegondolok egyre bosszantóbb lesz a Giga azon hibája hogy csak a mélynyomó hátulján vannak a kezelőszervek
Itt Veszprémben egyik boltban van is a polcon,csak hát 10500 ért
Jó lenne a 2.1 csak lehet helyem nem lesz hozzá -
Ferke77
aktív tag
Igaz nem néztem meg a neten, de meglep, hogy nem árnyékoltak. Nálam a mobil telefon nem okoz problémát, nincs az a pattogós hívásjelzés
, illetve már a szekrény tetején van egy jó ideje, a hangzás így sokkal jobb (a mobilt meg nem a szekrény tetején tartom
).
Amennyiben a gigát veszed, nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, mert annak a modellnek van 2.0-ás testvére is, nem is drága.
A genius márka fikázása ne befolyásoljon, a hangfalai nagyon jók és a 2.0 se riasszon vissza, zenét csak ezen, 2.1 istenkáromlás zenehallgatásra -
Daert
őstag
Őszintén szólva nekem a Geniusok közül az 1100x és a 2000x tetszik.Sajna a 2000x már drága ezért maradna az 1100x.De mivel az emberektől és a fórumokon eléggé vegyes érzelmekben és véleménnyel beszélnek a márkáról nem tudok dönteni.A legnagyobb problémám hogy a közelemben nincs lehetőségem ilyen hangfalat megkukkantani.Boltokban ezt a kategóriát nem tartják,vagy ha mégis,nem lehet kipróbálni.
A Gigabyte gp-s7500 is tetszik,valamint ITT 90%-ot kapott.Ami azért nem rossz,de ennek sajna a mélynyomó hátulján vannak a kezelőszervek,ami azért valjuk be negatív dolog.
Valóban csípem az ilyen retró külsejű dolgokat,de a futurisztikus már taszít.Pl sok Creative és Logi.
A T20-as Creative biztos szépen szól de nekem drága.
Itt a Giga hangja megtetszett
Ez olyan 9K körül már vehető.
Mellesleg az 1250x és az 1100x egyik sem árnyékolt mágnesesen. -
Ferke77
aktív tag
Én a 1250x védőrácsát nem vettem le, így nem látom azt ami téged zavar benne
, külsőre az új 850x a legszebb a számomra a most kapható modellek közül. Persze a 1100x is impozáns retro külsővel rendelkezik, anno én is azt akartam venni, csak akkor majdcsak annyiért kaptam meg 1250x-et, így nem volt kérdés melyik is lesz...
A rendelkezésre álló pénz miatt gondolkodsz ebben a két típusban?
Esetleg Creative Gigawork t20? logik.hu-n egész baráti ára van és nincs házhozszállítási költség. Van róla teszt a tomshardware.hu-n, egész jót írnak róla.
[link]Redstar-ra visszatérve, annyit tudtam kideríteni, hogy Cseh termék, de a gyártó honlapja is elég szűkszavú, a technikai leírás is annyi mint az e-boltokban.
-
Daert
őstag
Ez jól esett.Köszönöm.
Lényegretörő,most már tudom mit fogok venni.
Genius SP-HF1100x & Gigabyte GP-S7500.Az 1250X nekem nem tetszik(szubjektív),de szerintem akkora dobozba nagyobb méretű középsugárzó is belefért volna(kép alapján).
A hozzá jobban értők most lehet megköveznének de nekem kicsit amorfnak tűnik.
A Redstarra visszatérve akkor valóban inkább Genius.Hasonló tudás-minőség drágábban(ahogy mondtad)
Arról nem is beszélve hogy MO-n szinte nem is lehet kapni.Talán 1 üzletben. -
Ferke77
aktív tag
"Valamint egy Redstar RS-214-et ami 2×25W
Redstar mégegyszer
De erről a márkáról tájékoztatót sehol nem találok a gugli nevű haverom segítségével.
Help? "Nekem nem olyan rég érkezett meg a nagyobbik tesó RS-215R. Fogalmam nincs hogy miért vettem meg, mert addig egy 1250x-en hallgattam zenét
. Most meg felváltva mind a kettőn
.
De a lényeg:
A csomagolás, tartozékok igen kifogásolhatóak voltak. Pl. a kábelnek ami a hangkártyát köti össze a hangfallal, annak a csatlakozója el volt hajolva és mozgatásra recseget illetve a bal hangfal elnémult. Szerencsére volt otthon ilyen kábelem így ezt orvosoltam, de akkor is.... A másik probléma az elem, amit a távirányítóhoz adtak, már kifolyt így az kuka és azt is pótolni kellett. Apró dolgok, de ha nincs otthon kéznél, akkor bosszantó tud lenni.Fizikai méreteit tekintve valamivel kisebb mint az 1250x. Súlyára ez szintén igaz. Külsőre elég mutatós, nincs gagyi érzeted, ha ránézel.
alapzaja az nincs akkora mint a geniusnak, villanykapcsolóra nem pattog.
kikapcsolás után a saját beállításaidat a távirányító elfelejti
, kezdheted előről, illetve van néhány előre programozott beállítás, aminél szerencsére találtam egyet, ami közelít az ízlésemhez. Ha valakinek a távirányító nem fontos akkor ne az R-est vegye, hanem a simát.
Egyenlőre még járatós, de a hangja egyre teltebb, hasonló minőség mint a genius, de a teljesítményi mutatók ellenére (2x35W) messze nincs olyan hangos. Az is igaz, hogy max. hangerőn nem torzít (a járatás miatt huzamosabb ideig nem volt max-on).
Összegezve:
Nem rosszabb mint a 1250x, csak drágább, így mindenféleképpen azt vegye aki a kettő közül akar választani (ha még lehet kapni?). -
JoinR
őstag
Köszi, akkor valszeg ezt fogom választani...bár neten alig lehet kapni, 2 helyen láttam hogy árulták összesen, az egyiken próbáltam, ott el is fogyott...de remélhetőleg 1 hónapon belül lesz. Bár nem az a célom, hogy minél hangosabb legyen a zene, mert a kellő hangerőt az X-210-esem is biztosítja, inkább minél tisztábbat szeretnék.
Egyébként a 2. válaszod szerintem a 2.1-es hangfalat, de melyiket? c. topikba szántad, de ide sikerült.
-
kayman
senior tag
A 2000X simán benyom egy akkora helységet.
Ha a lábdob a fontos, akkor már eleve csak ez lehet a befutó.
A több hangfalból jövő hang akusztikailag összeverődést okozhat, plusz a kisebbek a hangszórók méretben és a közép tartomány rovására menne. Én az 1250X-el, 50m2 helységben nyomatva egy különálló házban, nyitott bejárati ajtónál egy villanegyedben (nagy telek) is ránkhívták a rendőrt csendháborításért. És alig ment fél fölé a hang... -
JoinR
őstag
És az mennyiben befolyásolná a döntést, hogy 30 nm-es szobám van? Csak jobb, ha több hangfalból jön a hang, minthogy csak 2-ből. Illetve találtam egy régi Aiwa NSX-S22-est, aminek a hátuljára 92W van írva, hivatalosan 2x40W, 2 utas hangfalpárok, de minőségben nem valami jó...sőt...a mostani X-210-esem simán odaver neki, mind hangerőben, mind minőségben. Ez betudható annak, hogy az már van vagy 15 éves technika, vagy egy új, jelen esetben Genius 2000X esetében se várhatnék többet?
-
Daert
őstag
Köszönöm kayman és Ndruu
Elolvastam a tesztet és azt kérdezném,ha a monitor mellett 2 oldalt lennének a hangfalak nem zavarná a TFT-m képét,amiatt hogy nem árnyékolt mágnesesen?
Egyébként egy 20-22m2-es szobában lenne.Nagyobb teljesítményűre nem hinném hogy szükségem lenne,de ez az új SP-HF1250A(igaz nagyobb teljesítményű) de tetszik.Sajna még nem kapható,mint fentebb látom
A 2.1 kontra 2.0 kérdésemre esetleg valami javaslat?? -
A népszerű termékek azért népszerűek, mert lehet róluk normális tesztet, információt találni, nem noname termékek, amiket még senki nem hallott.
Ez a Redstar elég ismeretlen... 170 x 280 x 210 mm egy dobozának nagysága, nem nőtt túl nagyra. 400W P.M.P.O. azt jelenti, hogy cirka 20W-ra képes, ami 2x10W, akkor már jobban jársz az 1100X-szel.A Gigabyte alaplapok terén jó hírnévvel rendelkezik, nem tudom hangszórók terén mit tud, vagy hogy ki a beszállítója. Mindenesetre az tényleg nem előny, hogy a Volume poti a hátulján van... Egy review-ben azt írják róla, hogy 80-100Hz alá nem képes lemenni, tehát ugrottak a feszes basszusok... Viszont "olcsó", már 5k alatt kapható.
-
JoinR
őstag
Jah még valami: erről a 3000A-ról mit lehet tudni? Teljesítmény, kivitelezés, ár? Még képeket sem találtam, lehet n00b vagyok, bocsi.
szerk: sikerült találnom, ez már 2x40W
Kinézetben a 2000X jobban bejön, meg nagyon várni sem szeretnék rá.
-
Daert
őstag
Sziasztok!
Remélem nem gond hogy idepofátlankodom a kérdésemmel,de hátha...
Új hangkeltők vásárlásán gondolkozom.Elsősorban játékra és filmnézésre használnám.
5.1-et nem akarok és a helyem is szűkös,de jó lenne akár alacson hangerőn is élvezni a gép mellett töltött időt.Először szemezgettem a 2.1-es rendszerekkel,de azt írták vhol hogy hangzásban nemigazán tud többet mint a 2.0.Azt is hallani hogy egy idő után kellemetlen a sok mély.
Olvasgattam ebben a topikban visszafelé és megfogott a Genius SP-HF2.0 1100X.
Erről kérdeznék:
Mágnesesen árnyékolt?
A 28W teljesítmény hogy jön ki,ládánként 14W?
A mély-közép sugárzó mekkora?(megtaláltam4")
Tudom ebben a topikban ilyet kérni szentségtörés,de esetleg más márkából tudnátok ajánlani hasonló teljesítményű-minőségűt,árút és persze fa dobozost?
A Gigabyte GP-S6500-at néztem de az "csak" 16W(2×8)
Valamint egy Redstar RS-214-et ami 2×25W
Redstar mégegyszer
De erről a márkáról tájékoztatót sehol nem találok a gugli nevű haverom segítségével.
Help? -
Eagle16
addikt
X-230-ast ne vegyél, ha csak nem olyan stílusú zenéket hallgatsz amihez csak mélynyomó kell
(ezt úgy mondom hogy volt X-210-esem, és nagyon hasonló a hangzásuk)
A Genius sokkal jobb zenére.
Az X-230 és X-540 inkább játékra és filmezéshez jó választás.
Ha nagyrészt zenét hallgatsz, akkor 2.0-t vegyél.
-
JoinR
őstag
Hello,
szeretnék venni egy új hangrendszert, és nem tudok dönteni:Genius SP-HF 2000X vs. Logitech X-540 vs. Logitech X-230
70%-zene, 30%-játék. A két rendszer teljesítményben és árban is nagyjából ugyanott van (X-230 más tészta), egy 30 nm-es szobát kéne megtölteni hanggal. Sok veszteségmentes zenét hallgatok, az melyik malmára hajtja a vizet. Az 5.1-es rendszerek tényleg annyira nem képesek zenét lejátszani, hogy egy X-230-cal jobban élvezhető lenne?? Metál zene révén a lábdobnak kiemelt szerepe van, amiről úgy hallottam hogy a mélynyomók nem igazán szeretik tisztán leadni, ez jobban támogatná a 2.0-át. Véleményeket várok. Köszi.
-
kayman
senior tag
válasz
RoyalFlush #819 üzenetére
Hja, így is lehet nézni. Bár én műszaki cikket szeretek zsír újonnan venni.
-
RoyalFlush
őstag
Én már lehet nem is vennék most, hanem inkább megvárnám míg bejönnek az új modellek, & akkor:
1. ha a pénztárcám engedi, választanék azok közül egyet, vagy
2. biztosan lesznek olyanok, akik lecserélik egy másik (újabb) típusra a jelenlegi hangfalukat, ezáltal használtan hozzájuthatok kedvezőbb áron. -
RoyalFlush
őstag
Én is arra pályázok, bár a színe lehetne olyan, mint az 1250X-é
Ha megvenném, ez átkerülne szerintem a másik szobába.(#813) ricsard88: Én itt vettem anno, igaz most egy ezressel drágább
----
A hozzászólás tartalma a felhasználó kérésére módosítva.[ Módosította: 7 ]
-
RM1
aktív tag
Tud valaki olyan helyet, ahonnan olcsón tudnék rendelni genius hangfalakat?
Már több, mint 2 éve van 1250x-em, ami most a koliba van, és szeretnék egyet otthonra is. -
kayman
senior tag
válasz
RoyalFlush #809 üzenetére
Az SP-HF 2.1 1200 már a boltokban. Bár ezt már a hazai pályában rudival össze is hoztam.
Bár a termékeket ő válogatta az oldalunkról, én csak az infókat adtam hozzá.Jelenleg az 1250A, 2000A és a 3000A típusok jönnek hozzánk.
Azok előre láthatóan október utolsó hetében érkeznek be. Tehát november elejétől várhatóan a polcokra kerülnek. -
kayman
senior tag
Őszintén megmondva én csak az avatarra gyúrok. Kicsit zavar, hogy egy nick nem = egy avatarral. És semmi másért nem szeretnék másik fejet. 3,8410958904109589041095890410959 éve ezt az arcot nézem a nevem felett és hasonlít rám, bár nem annyira mint a tiéd rád
Ezzel nem sértegetni akartam, csak továbbgondoltam az ügyem. Kérelmezni fogom a Felsőbb Bíróságnál a korkedvezményes avatar benyújtását.
A hozzászóláshoz való hozzáállásodat 100%osan támogatom, én is így gondolom. -
sanzi89
addikt
Óh, nem megy az olyan könnyen.
Mielőtt megvettem a mostani laptopomat is (ASUS M51VA) előtte kb 4 hónapot gondolkodtam, nézelődtem.
Akkor azt mondjátok, hogy ez a pici 2.1-es csoda odaveri az 1100x-et? Árban kb megegyeznek, sőt ahol személyesen meg tudom venni, ott 200ft-tal olcsóbb is a 2.1-es. -
-
Degeczi
nagyúr
(most komolyan: kit érdekel? A mennyiség nem feltétlenül jelent minőségi hozzászólásokat is - sőt... így nagyon nem érdekel kinek mennyi van, minősítést is hiba erre alapozni. Persze ha szó szerint nulla előélettel mond vki furcsát, akkor esetleg tényleg hanyagolni lehet, hiszen valszeg csak fikanick - de egyébként lényegtelen)
-
válasz
G. Dealer #804 üzenetére
Új rangrendszer a PH!-n
PH! rangokElőbbiben súlyozásról, utóbbiban a rangokról olvashatsz bővebben.
66 + (7 * 0,25) + (412 * 0,1) = 108,95
sz k pés addig van még legalább 414 nap hátra. Csak türelem.
A többiek sem pikk-pukk lettek addiktok meg félistenek... -
Sanzi azóta biztos válaszott már magának hangrendszert. Szóval akkor nincs is olyan rossz hangja ennek az 2.1 1200-nak.
A 3000A-ra leszek nagyon kíváncsi...Őstag rang és 600 nap elérése után lehet kérvényezni egyéni avatart. Mindkét feltétel teljesült, kérvényeztem, megkaptam a Nagybetűsöktől.
Szóval most sárga lett a pofázmányom... És ilyen is marad még jó sokáig. Az ufos is azóta volt meg, mióta reigsztráltam.
-
kayman
senior tag
válasz
DanielMurphy #793 üzenetére
Az 1250X gyártása megszűnt, szóval ha tényleg ilyen kell, akkor ne válogass...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óvodások homokozója
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Tesla topik
- Autós topik
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest