- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
BluEyes #1125 üzenetére
Ki hitte volna hogy ekkora különbség van köztük.
Pedig mikor megvettem az 1250X-et, kicsit bántam is hogy nem vártam meg a 2000X-et.
Az 1250X még jó ideig ki fog engem szolgálni, anno nagyon megérte kiadni érte azt a 12 ezer forintot. Régebben is írtam hogy filmezéskor kicsit hiányoznak az erőteljes mélyek, de panelben lakom, szóval amúgy sem tudnám nagyon hangosra venni. -
Eagle16
addikt
Igen, mindenki az X-esekről beszél mert az A-s modellek elég újak. Gondolom akinek X-es van az nem vált A-sra, az új tulajok sora meg lassan bővül. Én a csak ezt a Genius fórumot olvasom, de nem láttam volna hogy sok panasz érkezett volna az A-s modellekre
(majd átnézem újra)
Lassan már nem lehet kapni X-es modellt, úgyhogy addig kell olyat venni amíg van. Ha nem akarsz kísérletezni, akkor maradhatsz a régi, jól bevált szériánál is. Ennek már tudjuk a hibáit, előnyeit. De végülis a dizájn dönt, hangzásban aligha lehet sok különbség. -
Eagle16
addikt
Üdv.!
Az X-es modellek a régebbiek, ezeknek még elől vannak a "gombjai" (bass, treble, power stb.) Az A-s végűek a mostani modellek, oldalt vannak a tekerőgombok. Hangzásról nem nagyon tudunk semmit, valószínűleg kb. ugyanúgy szólnak mint az elődök.
Az első hozzászólásban képek és infók is vannak. -
Eagle16
addikt
Nekem is ilyen monitorom volt
Akkor én nem tudtam így szétpakolni őket, mert sokkal keskenyebb az asztalom. Most meg már végképp nem fér el. Felpakoltam őket fali polcra. (saját gyártmány
)
A kék fény tényleg zavaró lehet, meg ahogy nézem, még az asztalod is visszatükrözi a fény egy részét...(le kell szigszalagozni a ledet és kész is
)
Szóval nálam most így néz ki:
Tudom hogy nem valami jó megoldás, de picike a szoba.
-
Eagle16
addikt
válasz
TomBoy1986 #940 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, mert hiába új modell meg minden, a jól bevált 1250X-et nem nagyon cserélném le csak úgy vaktában...
-
Eagle16
addikt
Szerintetek lehetne ezekhez az 1250X hangfalakhoz valami mélynyomót kötni valahogy?
Filmeknél hiányolom a jó kis dübörgős mélyeket...
Zenére nagyon-nagyon jó, ahhoz soha nem raknék még mélynyomót.Szerintetek valahogy meg lehetne oldani?
Nézegettem a Z-2300-at is, de azok a műanyag szatellitek...szóval nem hinném hogy úgy szólnak mint ez.2.1 nem kéne, csak egy mélynyomó, amit filmeknél az 1250X-hez tudnék kötni.
Egy 5.1-es rendszer meg el sem fér a szobába, meg hogy nézne már az ki zenehallgatásra... -
Eagle16
addikt
válasz
RoyalFlush #848 üzenetére
Na úgy látom hogy akkor nagyjából elfogadható lett a bevezető amit írtam
Ha valakinek még van valami jó ötlete az írjon RoyalFlush-nek.
És ha valaki lát 3000A cuccost akkor azon nyomban szóljon!
-
Eagle16
addikt
X-230-ast ne vegyél, ha csak nem olyan stílusú zenéket hallgatsz amihez csak mélynyomó kell
(ezt úgy mondom hogy volt X-210-esem, és nagyon hasonló a hangzásuk)
A Genius sokkal jobb zenére.
Az X-230 és X-540 inkább játékra és filmezéshez jó választás.
Ha nagyrészt zenét hallgatsz, akkor 2.0-t vegyél.
-
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
Én a 2.1-es verziót nem hallottam, de zenehallgatásra inkább 2.0 (mondjuk ez attól is függ hogy milyen stílusú zenéket hallgatsz)
Elvileg a 2000X erősebb valamivel, de szerintem a 40W bőven elég (nekem sok is) átlagos felhasználásra. Azt hol írták hogy ugyanakkorák benne a hangszórók?
Ezt meg most találtam: 1250X videóbemutató (youtube)
-
Eagle16
addikt
válasz
Tutivesztes #640 üzenetére
Szerintem nem...csak akkor költs többet a 2000X-re, ha jobban tetszik a dizájnja
Hangminőségben nem lehet különbség... -
Eagle16
addikt
válasz
RoyalFlush #600 üzenetére
Én már nemtudom hogy hogyan szólt régen
De tökéletesen megvagyok elégedve a hangjával. Múltkor a Step Up 2 filmzenéit hallgattam meg, elég ütős bennük a basszus...szépen járt az 1/4"-os mély-közép(mindig félek hogy egyszer csak kiesik majd
)
-
Eagle16
addikt
válasz
RoyalFlush #569 üzenetére
Kb. 1,5m-re vannak egymástól nálam.
-
Eagle16
addikt
Nos ilyen lett a polc. Tudom, nem a legjobb, de több hely lett az asztalomon, és jobban is szól így a cucc, jobban betölti a szobát a hangja.
-
Eagle16
addikt
válasz
bajnokpityu #471 üzenetére
Nem kell gyári cd, van lossless is
-
Eagle16
addikt
Most jöttem rá hogy le kéne cserélnem az összes 128kbps-es mp3 fájlomat...most már ezzel a kombóval (1250X+Audigy 4 ) nagyon érzékelhető, hogy egy 128-as mp3-at, vagy egy 320-asat hallgatok. Előtte egyáltalán nem is vettem észre a különbséget...(mikor még A4 Tech sztereóm volt...
)
-
Eagle16
addikt
Ezt próbáljátok ki emberek.
Elég csak fél hangerőn is
(a lényeg csak úgy látszik, ha le van véve a "védőháló" a hangfalról)
-
Eagle16
addikt
Na rákötöttem az Audigy 4-re, szerintem sokkal szebben szól így a cucc mint az alaplapi HD Audio-val
-
Eagle16
addikt
válasz
rekeszizom #428 üzenetére
Szerintem hangminőségben nem lehet különbség. Vedd az 1250X-et, még jobban is néz ki mint a K
-
Eagle16
addikt
Szerintetek érdemes lenne ehhez a cucchoz venni egy használt Audigy 2 ZS-t, vagy Audigy 4-et? Megérné? Olyan furcsa, hogy drágább a hangkártya, mint maga a hangfal...most alaplapi ADI1988A-val megy.
-
Eagle16
addikt
Az enyém már kész, lehet olvasgatni, remélem tetszik majd.[link]
-
Eagle16
addikt
Itt most van raktáron 1250X...
-
Eagle16
addikt
válasz
RoyalFlush #20 üzenetére
9.700Ft-ot fizettem érte. Szerintem ennyit simán megér, főleg hogy árban még egy X-230-as is fölötte van pár százassal.
-
Eagle16
addikt
válasz
RoyalFlush #14 üzenetére
Szerintem ez szebb, de nem szól szebben végülis, csak watt-ban több. De tényleg, nagyon dizájnos. Ha találtam volna, ilyet vettem volna.
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
Ehe...jó topik, nekem is ilyen van, készülget róla egy Logout-os teszt
Én X-210-ről cseréltem, szerintem szebben szól, a Logitech-nek nagyon jó volt a mélynyomója, de azok a kis műanyag szatelitek...
Ja, és levettem a védő akármit mindkét hangfal elejéről, így talán még szebben is szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest