Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Ez egy jó kérdés, engem is érdekelne...
-
Tommer
tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Ja oppá! Bocsi
Hát jó kérdés! Ez még igen csak a kezdet! Majd ha hivatalosan is megjeleneik ilyen meghajtóprogi, talán lesz valami teszt féleség is! Én sajna nagyon nem tudok mit kezdeni vele, mert a Vista -t úlálom, mivel a gépen én dolgozom, és a Vista nem való munkára sajna több barátom is leszedette velem, pedig ők akarták, hogy felrakjam, de mint említettem őket is kiakasztotta, mivel dolgozni nem lehet rajta!) valamint Unreal játékom sincs fenn, amin eselteg észrevehető lenne a változás!
Majd valaki lelkes itt megnézi mit és mennyit hoz a konyhára egy jobb géppel mint az enyém!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest