Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennél már csak a támogatott játékok listája volt nagyobb csalódás. A két Batman-en kívül már csak a Metro és a Maffia érdekel az összes PhysX-es játék közül (nag jó, meg talán a Sacred 2, de azon meg végkép nem fogom látni a fizikát).
Tipikus esete vagyok amikor a marketing győz. Kicsit szégyellem bevallani, de tényleg hittem benne hogy itt nagy durranás lesz meg jó és szép lesz. Szal kétpofára zabáltam a marketing maszlagot. A PhysX ilyen formában ahogyan az nVidia árulja nagy lufi és humbug. Sajnos.(#3195) Löncsi:
Azok a pontok olyanok valóban, csak az ember azt hinné hogy az egész játék tele van olyan pontokkal. Maga Gotham sajátossága lenne egy ilyen környezet. Hozhatná azt a Tim Burton jellegét mint a Batman és a Batman Return-ben volt a város, ami szép és jól sikerült ábrázolása volt.Ha már ennyit szövegeltem Batmanről, akkor már csak bedobom, hogy most meg meleg párt akarnak csinálni Batman és Robin kapcsolatából... részletek az Index-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Hardcore café
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jófogás tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs