Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A reklámvideókban ki vannak választva azok a részek, ahol nagyon látszanak, ez benne is van, de a játék egészét tekintve már más a helyzet. Ugye itt nagy kérdés, hogy ki mire számít. Egy videó alapján azért könnyű félreértelmezni az egészet. Én mondjuk tudtam, hogy mire számítok, így keserű szájízem csak azért volt, mert utólag belegondolva az a 20k-s kiadás abszolút nem érte meg. De amúgy azt kaptam amire számítottam szóval ok a dolog, csak később jöttem rá, hogy erre nekem nem lett volna szükségem. Ez persze már az én problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest