Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
kalcika
tag
Sziasztok!
Látott valaki tesztet MX4000-ről? Leginkább az MX440 és az FX5200 közötti helye érdekelne, úgyhogy egy ilyen összehasonlítás lenne a legkirályabb.
Előre is köszi! -
Sanya
nagyúr
szerintem igaz. a maga nevében jó kis kártya ez, ha inkább netezni, és dolgozni akar az ember, és csak kicsit játszani. még néha egy kis játék is belefér.
Ha megnézzük a videókártyapiacot, az alsó szegment teljesítménye mennyit javult az előző 1 évben? 2002 októberben vettem 21.000-ért a 8500LE-met, és most 21.000-ért sokkal jobbat nem leeht kapni. sőt, 9200 van ilyen áron. ami meg bűnrossz -
marcee
addikt
A lámák becsapásáról csak annyit, hogy a topic címét én ''Geforce mx400''-nak olvastam és azért néztem bele, hogy ez most a gf2 mx400-ról, vagy a gf4 mx440-ről szól-e, merthogy biztosan csak el lett írva...
Persze gondolom a dobozokon (zacskókon) jól ki lesz hangsúlyozva a plusz egy nulla.
A második, ami eszembe jutott, hogy elképesztő, ahogy ezek a gyártók számozni merészelnek, de aztán arra gondoltam, hogy tulajdonképpen csak az fx-ekhez igazítják a számozást.
Én nagyon jó néven venném ha kitalálnának a gyártók egy cégen belüli teljesítmény/ficsőr alapú számozást. Mondjuk független bevisgálással.
De ez persze nem érdekük. -
faster
nagyúr
[L]http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=23759[/L]
Ennek a kártyának mi értelme van, mikor a boltokban még ott vannak a Gf4mx440-esek? :F
Aktív témák
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest