Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
Carmack mindig panaszkodik..
ráadásul már ő is konzolozni akar..
szvsz egy adott dx verzión belül, azért nem kell nagyon átírni egy jó motort (radikálisan megnőne az öngyilkos programozók száma
), még a friss hardware-ekhez sem, sőt már ott tartunk, hogy a hardware alakul a software alá.. illetve ahogy fejlődik a dx, arra felé is mennek, hogy a programozóknak egyszerűbb dolga legyen..
-
helkis
veterán
egyetértek, de miért is készül 2-4évig egy játék pc-re? az egyik ok lehet hogy olyan gyorsan változik a hardware-ek ereje/tudása, hogy nem lehet követni programozásban, főleg akkor van ennek jelentős szerepe, ha pl dx váltás is van, illetve ha a gyenge belbecst elfedik brutáljó grafikával, ez is működik láttunk már pár ilyet..
nekem anno nagyon bejött a "s.w.i.n.e." nem tudom emlékezik-e rá még valaki, magyar fejlesztés volt és az akkori csúcskarira optimalizálták: geforce2gts (azzal a karival el lehetett lenni 3évig).
egy-két jó ötlettel és jó hardware-optimalizálással rendkívül élvezetes játékot lehet építeni, szvsz mindegyikből hiány van manapság..Dj Dekko! - szvsz nem lehet annyira nehéz úgy megírni egy programot, hogy mindenkinél akadjon, bármin.. ahogy az elején is tárgyaltuk, pc-n az egyik cél a hardware-eladás..
-
helkis
veterán
le fog tisztulni a piac az tuti, csak a nagyon igényes és sok játékórás profi játékok fogják túlélni szerintem is + nfs..
a többi meg megy konzolra, ahogy a golf is.. a stiluslimitek ma talán még megvannak, de lehet hogy a nextgen konzolokra már behoznak újabb dolgokat, főleg ha erőltetik a net-tv-s ipart is, oda úgyis kell egy könnyen kezelhető beviteli, miért ne lehetne pont a konzolé jó...
ezek is a pc ellen fognak teret nyerni..
illetve amíg hamarabb jelenik meg torrenten egy game, mint a boltban, addig gáz van erről az oldalról is.. tehát a vizióm hasonlít a filmipar-hanyatlására..
-
helkis
veterán
manapság mindent alapban konzolra csinálnak, ami PC-s az általában port (ritka az eleve PC-re írt játék), vagyis egy fordítóprogramon áttolják a konzolos kódot és kész, kicsit optimailzálják, ha jófejek..
ezért kell a PC-verzióhoz erősebb hardware..pl épp ma akartam egy kicsit golfozni, elő is kaptam a tigerwoods2008-am, de észrevettem, hogy nem lehet felrakni 1920-ba.. gondoltam utánanézek, hogy van-e már akcióban újabb verzió, és kicsit ledöbbentem, hogy a 09-10 és a mostani 11 se jelent meg PC-re csak konzolra.. valszeg ez a jövő..
-
helkis
veterán
én is ennek a híve vagyok egyébként, a 460 SLI a véletlen műve volt.. ráadásul csalódás.. szerencsére 1nap alatt elkeltek, és 2nap alatt sikerült is megvennem a nagytesót..
ez viszont kellemes, a közeljövőben jön majd rá egy blokk is..a kártyád mennyin ment az imént?
(#849) nakos - pontosan, ahogy írtam is, a te maxos beállításaiddal ment a teszt, a kari alapon..
szerk2:
közben lement 2x-re a radeonhoz-hasonlítós alap teszt is:
a kártya alapon ment:FPS: 61,5
Scores: 1548
MinFps: 42,2
MaxFps: 137,7 -
helkis
veterán
ma beléptem a klubba egy 580-al..
ha már tesztelsz, akkor én is lefuttattam, hogy legyen valami hasonlítani való:
ugyanezekkel a beállításokkal, kártya alapon..első futtatás:
FPS: 32,2
Scores: 812
MinFps: 16,8
MaxFps: 73,6második futtatás:
FPS: 32,5
Scores: 812
MinFps: 19,4
MaxFps: 73,8előtte GTX460 SLI-m volt és szörnyen nem jött ki az ereje, lehet a P55 miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Warships
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged