- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Célegyenesben a Yettel TV
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
exxtremplaye
csendes tag
Sziasztok, van egy Gainward gtx 470-es kártyám amit árulok is. Szeretnék venni hozzá egy hűtőt ami jobb a gyárinál.Nem baj ha használt de lehetőleg olcsó legyen. Tudtok segíteni?
-
exxtremplaye
csendes tag
a gtx 470-est mennyi lehet alulfeszelni?
-
exxtremplaye
csendes tag
válasz
szab.tam #22351 üzenetére
Volt 1,5 éves gigabyte gtx 480-som ami befűtött rendesen ezért becseréltem egy gtx 470-re meg még ráfizettek. Más hűtést nem akarok mert akkor a mATX alaplapon nem nagyon fért volna el később az SLI.
a dirt 3 is megy maxon 1080p-be 55-65 fps el nem értem mért nem menne a 2.
-
exxtremplaye
csendes tag
Nem azt mondtam h nagyobb a teljesítménye a 480-nál de nem sokkal rosszabb. Oc-vel még hozhatőó is a ref. kártya
-
exxtremplaye
csendes tag
-
exxtremplaye
csendes tag
Sziasztok, újra van időm a VGA-val foglalkozni . Sajnos még mindig ugyanaz a probléma. A GPU a bf3-ban ,minden alap órajelen 93 fokosra is felmegy...(Gainward gtx 470)
Ezt szerintetek gariztassam? -
exxtremplaye
csendes tag
Sziasztok, írtátok hogy próbáljam ki nagyobb igényű játékoknál a gty 470-est és sajnos tényleg lefagy
Far cry 3 , Metro LL... stb. Szerintetek így már mehet gariba. nem szeretnék utána fizetni h még sincs semmi baja.
-
exxtremplaye
csendes tag
http://imageshack.us/photo/my-images/41/nvtelenpk.png/
itt van teljesen használaton kívül a hőmérséklet. a házam teljesen jól szellőzik az i7 870-es processzoromat teljesen jól lehet tuningolni. +3,6 ghz nem megy 60 fok fölé.
ez nem az auto hűtés ezt én állítottam be ilyenre . Amit előbb ajánlotattok az tettem be afterburnerbe.
-
exxtremplaye
csendes tag
de ha gariztatom akkor állítólag ugyan ilyen erősségű kártyát kapok sőt ha ráfizetek jobbat.
Pasztázni lehet
hogy kéne de ezt állítólag nem is szabadna80 fokot mutat az afterburner alapállapotban is igaz megvan nyitva a net meg satöbbi
csinálok mindjárt screenshotot -
exxtremplaye
csendes tag
Egy korábbi hozzászólásban elmondtam hogy 95 fokon ment a kártya furmark alatt míg a hűtés 92 % -on ment
szerintem ez nem norma
-
exxtremplaye
csendes tag
De ezért ki kéne h cserélniük a kártyát nem? Mert minden alap beállításon van
-
exxtremplaye
csendes tag
igen 93-94 fok a max alapon. Úgy fagy le hogy egyszerűen megáll a kép és ilyen kattogó hangot ad ki a fejhallgatóm. Csak a restart segít rajta.
-
exxtremplaye
csendes tag
Ezek megvannak csak ezeknél nem mindig fagy le. De a battlefield 3 multiba fél óra game után igen.
-
exxtremplaye
csendes tag
sziasztok, esetleg van valamilyen tesztprogram ami megmutatja hogy van-e valami baja a kártyának. pl fagyogat. a Furmark csak lestresszeli
-
exxtremplaye
csendes tag
igen 2 hónapja lettek kompresszorral kifúvatva. Az egész gép patyolattiszta 2 napja lett ujra portalanítva.Egyébként azt meg tudják nézni valahogy hogy felhúztam a kártyát. Elveszik a garancia emiatt?
-
exxtremplaye
csendes tag
Sziasztok, van egy gainward gtx 470-es vga-m. Azt szeretném kérdezni hogy az normális hogy 95 fokos a kártya és a ventik 90-98%-on mennek? Teljesen referencia az egész. Van még rá garancia tehát érdemes kicserélni?
Illetve csomó játék mostanában lefagy. Pl.: Bf3 multiba egyszerűen lefagy a kép és ilyen kattogó hangot ad a füles meg a hangszóró. Nincsen felhúzva mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Nyaralás topik
- Automata kávégépek
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Vadiúj SSD-k!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest