- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Himym
senior tag
válasz
jones965 #4870 üzenetére
Bocs hogy nem egyből rohanok megvenni lehet ugy fogalmaztam de nem úgy szántam...
Am meg nem olyan fejlesztés lesz.És miért zavar az ha nem egyből veszem meg amit megkérdezek elhalaszthatom kedvem szerint, nem? Am meg ha ennyire zavar, hogy kérdezek valahol nem muszály segíteni de azt hiszem erre van a fórum.
Azt hiszem megvan a jogom feltételezni vagy úgy tenni vagy tudom is én mi.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
jones965 #2858 üzenetére
Bocs!!!! Tényleg nem szoktam szmájlit használni.
De ugye milyen könnyű az ilyen jellegű "beszédeket" komolyan venni?
Az ember sosem tudja hányadán áll, ha ilyet hall vagy olvas.
Nincs elég háttér infó, hogy eldöntsük süket dumálás, vagy a véres rögvalóság.Természetesen csak hülyéskedtem.... próbálom az elmúlt hetek esszenciáját összegyűjteni és a magam módján feldolgozni.
Az asszonynak van egy zöld ruhája piros pöttyökkel, ha az egyik pöttyöt elég közelről nézem, esetleg nagyítóval, akkor joggal állíthatom piros ruha van rajta, hiszen a zöldet nem is látom.
A szavak hatalma abban is áll, hogy mindig arról beszéljünk, ami a mi szándékunk szerint való. A közbeszédben ezt nevezik tematizálásnak.
Ezenkivül megtehetjük, hogy az egésznek csak egy részigazságáról vagyunk hajlandóak kommunikálni... erre a "technikára" is vannak meghatározások.Ha elég szakszerű, figyelemre méltó és érthető tud valaki lenni, akkor nem csak egy topikot vagy weboldalt tud tematizálni, hanem hatása ennél nagyobb dimenziókban is érvényesülhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest