- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Kipróbálta valaki a Windows 8 RP-t GTX 480-al? Hogy hasít? A driveren gondolom sok múlik...
-
N_A_S
veterán
Nem csak a klíma a lényeg
Alaplap: P5K Deluxe
CPU: C2D 6320 @ 7x450
ram (ez azóta upgradelődött): Corsair XMS 800MHz CL4@ 900Mhz CL5Hát a BF3 most elég necces
-
FaTHI
őstag
Sok itt a TF2-es tulaj, ezért egy érdekesség a 670-es MSi TF4 -el
-
Tubi2
senior tag
válasz
H.Ezredes #19667 üzenetére
Ha nem rakom fel a ház oldalát, belemegy a macska.
Amúgy is ráizgul a gyorsan forgó ventikre.
Még az is pozitívum volna, nem, hogy ezek a karik professzionális célra lettek készítve, vagy mit is olvastam anno, tehát azt várnám, hogy jobban bírják egy átlagmodellnél.
Igazából csak a 8800GTX miatt félek, mert az is forrófejű, és húzás nélkül haltak ki a refis darabok.
-
H.Ezredes
őstag
Ennyire nem kell izgulni volt 4-5 TFII-őm több darab volt ami volt 1025-1075 mV-ig bezárólag 24/7-be volt használva volt ami ment 1138 mV-on igaz teszt de soha semminek nem lett baja... Ne rakd föl a ház oldalát és máris sokkal hűvösebb a kártya. A REF modellek elérték simán a 90C-ot ha a kártyád 70-80C-on üzemel sok baja nem lesz... Ne feszeld szét és a venti menjen normálisan ne ilyen FIX 40-50%-on.. Játék alatt nekem mindig FIX 70%-volt és soha semmi baj nem volt..
-
válasz
Motion_Blur #19665 üzenetére
Elmondom: ~semmit
Alulfeszre jó, másra nem nagyon.
-
Tubi2
senior tag
Megnéztem, hát igen, nem sokkal több anyagot kellett volna belevinni, hogy jobb legyen.
Az AC hűtőjéhez adnak valami jobb megoldás erre a részre? Illetve az Asuséhoz?Magas fokú kreativitásom hirtelenjében így éltem ki: katt
A karim alapfesze 1025V, ami szerintem jó, a Warheadot 1V-on is toltam. Azt olvastam 1075-ig terjedhet az alapfesz, szóval elviekben az még veszélymentesen használható?
-
Tubi2
senior tag
Ejj, szóval TFII 480. A PWM rész hűtéséről mit kell tudni? Van neki egyáltalán, olvasom, az a gyenge pont. Szeretném kimaxolni a kártyát, de ezzel a gyári felállással nem merem.
Arra gondoltam, hogyha szabadon vannak hagyva nekinyomnék valamiféle alu vagy réz lemezkét nekik és máris jobb lenne. -
FaTHI
őstag
válasz
Butcher-HUN #19655 üzenetére
Igen, ha 8x-os Msaa val nyomod akkor tényleg elkell a 680-as kari, de hát most öszintén az meg kinek kell? sztem bőven elég a 2x-es is.
-
Butcher-HUN
senior tag
koszonom mindkettotoknek! Megnyugodtam csak hat akkora gepigenyt irtak neki.
-
Asbee
veterán
válasz
Butcher-HUN #19650 üzenetére
Na, minden max MSAA 4x 45-50 fps körül van átlagban. 40 alá ritkán esik be 1-1 másodpercre. Mondjuk ez ilyen fraps nézegetés, egy benchmark lenne az igazi.
-
FaTHI
őstag
válasz
Butcher-HUN #19648 üzenetére
Nálam minden max. on,1920x1080, Vsync Off, Msaa 2x-esen 40++Fps -el gyönyörűen fut.
Ha megrántom a karit 50++ -
Asbee
veterán
válasz
Butcher-HUN #19650 üzenetére
Nem tudom. FXAA fel van nyomva meg driverben is beállítottam.
-
Asbee
veterán
válasz
Butcher-HUN #19648 üzenetére
Én játszok vele, megnézem majd neked. 1080p minden maxon szépen fut, egyedül az MSAA-t nem engedi 8x-ra tenni ( csak 4x-re) kevés neki a vram ha minden mást kimaxolsz.
Melegedés az 73C max. -
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Valaki probalta a Max Payne 3-at? Kinek mennyi fps van? Melegedes? Ja es 1080p ban ertem.
-
csoty
aktív tag
Megérkezett
[kép]
-
N_A_S
veterán
ha valakit érdekel egy AC extreme plus II akkor privizzen rám.
-
Madn!ght
addikt
válasz
ProciVettel #19640 üzenetére
Korábban a TF2-vel 2D-ben 50 fok alá ritkán ment.
Ha sikerül egy normális fényképezőt szerezni, teszek fel pár jó minőségű képet.Addig is egy ájfonos: LINK
-
Madn!ght
addikt
válasz
Motion_Blur #19638 üzenetére
Aham.
Magam is meglapődtem, nem várt eredmény.
-
Madn!ght
addikt
No, volt időm végre kicsit a géppel foglalkozni. Feldobtam egy 3Dmark11-et.
Score
P5648 3DMarks
Graphics Score
5350
Physics Score
7625
Combined Score
5823(i7 870@3,5Ghz, GTX480 alapon)
Nem tudom, hogy jó eredmény-e, nem is annyira lényeg. Ami számít, hogy a vízhűtéssel most 28 fokos helyiségben a kártya: 40 fok, a proci 37 fok, a víz 31,5 fok.
Nem utolsó szempont, hogy a gépház nem melegszik át, szinte hűvös levegő távozik belülről, a korábbi jócskán meleg helyett.
A kártya korábban játékok alatt 80 fokig is felkúszott, most fele.
Asszem elégedett lehetek. -
Speed®
titán
Totál szétkaptam, a gyári ventikeret is kiugrott, ne legyen útban. 2x8cm volt tervben, de nem fér be a "helyére", másrészt rájöttem, hogy keret nélküli venti kellene burkolatféleséggel, hogy oldalra is legyen nyomás..
9es ventikkel döntve még talán jó lenne, de épp nem volt 2db..úgyhogy 2x12 lett, az mindent takar/átfúj ;p Ha valaki nem lusta és csendet akar, szerintem működőképes alternatíva, csatit henkelve lehet vezérelni a ventiket.. -
csoty
aktív tag
Na eljöttek a melegebb napok megizzasztom Metro2033al a gtx480am aztán mar Vecsésen van a haf 932 adv. Majd azzal is nézek hofokot
-
Speed®
titán
10 körül-alatt nehéz megúszni..VF3000 akad néha jóárasítva, meg ACk.
Igazából ha nem rettensz el a barkácstól, jó a gyári borda + 2x12cm is..
1200rpmen járatva 74°C volt a plafon velük..jobb ventivel halkabb is lesz. -
Speed®
titán
Mivel alapvetően a bordát 4 csavar rögzíti matricák nélkül, igen, lehet. A lényeg, hogy fizikai sérülés ne legyen (újrakentem, mielőtt megkaptad).
#19618ban Joker kolléga ismételten eladásra kínálja az AC hűtőjét, ami ugyan jóféle, de ha veled is úgy üzletel, mint velem nem, az sux
Egyébként a TFII halknak számít a 480ak közt, főleg ha picit alulfeszeled a GPUt és nem engeded felbőgni..azért a VRMre figyelni kell. -
Asbee
veterán
TFII hűtőjét lehet úgy cserélni hogy ha vissza kéne tenni gari nem veszik el? Van rá olyan ami tényleg rohadt halk? Mondjuk mint tf2 idle kb olyan.
-
odorgg
addikt
Ha egy 6970-et nem tud max fordulaton, furmark alatt 60 fok, vagy alatta tartani, akkor nemsok jóra lehet töle számítani 480 esetében sem.
Ráadásul felszerelve nagyon vetemedik a cuc:
Ezenkívűl a borda nagyon távol esik a nyáktól, ezáltal a pöttöm bordák amiket a VRM-re kell ragasztgatni, nemsok légáramlást kapnak, a bordán átpréselt levegőböl.
-
Qru
MODERÁTOR
PRóbálta már vki ezt a Deepcool V6000-et 480-on? Elég rá?
-
Alu
senior tag
Ez lehet annyira nem ide tartozik, de egy ilyen blokk felmehet a 480 -ra?
-
Joker94
aktív tag
Nem érdekel valakit egy Accelero Xtreme Plus II hűtő?
7850re értelmetlen már. -
N_A_S
veterán
válasz
ProciVettel #19615 üzenetére
mért nem töltesz le egy biost a techpowerup-ról és nézed meg magad?
-
ProciVettel
tag
Valaki msi twin frozr ii gtx 480 biosáról tudna egy ilyen nbitor képet lőni?
[link]Köszi
-
Alu
senior tag
Üdv újra.
Olyan kérdésem lenne, hogy úgy fel tudom tenni a 480-ra az univerzális blokkot, hogy a nyákon lévő fémlemezt nem szedem le, ami hűti a VRM-eket és a FET -eket?
Csak a GPU Mag-ra menne egy blokk, a nyákon lévő fémlemez kapna egy kis légáramlatot. Szerintetek meg lehetne így oldani? Nem akarok 20+ ezreket kib&@&szni blokkra, ha ilyen gyakran cserélem a vga-kat. -
Fu gyerekek, faradtak vagytok mi?
-
válasz
LLKobe #19605 üzenetére
Mert zenehallgatasra es facebookozasra tartottam fent a gepet: i7 2600, 8gb 1600, gtx480, stb...
kozel 250k-m van a gepben...es mindezt soha nem hasznaltam. Heti 1-2 ora jatek, nagyon max 6-7...
Eldurrant az agyam es egy nap alatt feldobtam mindent aprora...
Lesz egy kis gepecskem ketszamjegyu osszegbol, es cso
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Politika
- Xbox Series X|S
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest