Új hozzászólás Aktív témák
-
apro
senior tag
hali
Összedobtam egy másik gépet, egy ASUS P5GZ-MX lap,ezen a lapon
van egy integrált videokari,betettem két másik Kingston ramot ,
A lapon lévö kártya a 7600gt-hez képest egy gagyi,de itt a bibi !JOBB KÉPET, SZEBBET produkél mint a Geforsom (ez valami intel400....mitudom én mi?)
mostmárbiztos hogy a kártyám nem tökéletes. köszi a választ.
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
a felsorolásokban nem gyártóként soroltam,hanem amilyen kártyáim voltak, gyártó,tipus,név...stb.
A batű simitást azért kapcsolom be mert igy lehet átálitani a betütipúsokat( Clear Type)lcd monitoron azt olvastam ez a leg megfelelöbb kivállasztási mod. Tudtam hogy ettöl nem lessz élesebb a kép (AZ ÉN KÁRTYÁM HIBÁS A SZINMEGJELENÍTÉSBEN )
én a kariról a Saját véleményemet irtam, és a SAJÁT kártyámró! ! Lehet,sőt másoknak biztosan kiváló,sőt a szinek is élénkek,de nekem nem azok és ezért nem tetszik, (közel 30000ft-ért)tőkéletesebb hibátlan kértyára számitottam.
ezért kértem a véleményeteket, a segítségeteket ,hogy megbizonyosodjak róla másoknak nincs ilyen gondja vele.
Köszönöm a válaszokat. -
apro
senior tag
válasz
valentinho #1986 üzenetére
hali de látom te fanatikús Geforce rajongó vagy bocsi ha sértett az irásom és bocs a helyesírásért( Sapphire)
de odadom neked a kerit ha kell,nézd meg! kiváncsi lennék a véleményedre
hali -
apro
senior tag
válasz
Rover623 #1984 üzenetére
hali
bocsi A zafirá-ért az opel!, Sappira-t akartam irni, Nem útálom a Geforse kártyákat, csak volt pár ösz. hasonlitási alap és az NVIDIA kártyák NEKEM.NÁLAM nem mind jöttek be, lehet hogy kifogtam mert volt köztük elég sok cserés (Garanciás, HIBÁSAK.)
eleinte Voodoo 2, ill 3-as karit stb és sokaknak az a véleménye Az NVIDIA kártyáknak van egy jellegzetes sajátságos fura szin hatásuk, nemtudom elmondani hogy mi az de ha néztélmár te is gondolom más kártyákat és észre lehet venni, ha nem tudod a márkáját ránézésböl is észrelehet venni a külömbséget, a Nvidia kártyák nál,
A másik ugyan ezt a monitort használtam az ATI kártyánél is (ugyan igy BUZERÁLVA)
és nem kel hozzá negy tudás hogy léssam a külömbséget, de több mint való,hogy ez a kártya az enyém valamiért nem tökéletes,valami gond van vele, megfogadom a tanácsodat, valakivel cserélek amig letesztelgetem a karit
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
válasz
Rover623 #1977 üzenetére
hali LG flatron LCd- L1730s. monitorom van
mi az a nativ felbontás?
1280X1024/32bit-a felbontásom és a képernyön a betüsimitások is be van kapcs de igy sem sokkal jobb, ezek szerint a kártya az NVIDIA még mindig nemlett jobb lehet akár melyik,
aszin árnyalatok még mindig aRIVA TNT szinten mozognek az Ati-hoz képest gyengébbek,
ez az én tapasztalatom és véleményem bocs ha valakit megbántanák vele,ezek szerint nem ez én kártyám ilyen csak, (ezek előtt volt RIVaTNT, ATI, Matrox, Zafiram, és most Geforse , de a külömdségek ugylátszik megmaradtak
köszi a válaszokat
hali -
apro
senior tag
hali
aszt szeretném kérdezni tőletek, hogy van nekem egy Inno geforce 7600Gt -Pci-is kártyám
egy ASUS P5B-E plussz lap Core2Dual 6300-as procko, Chiftech 430w-os táp 2X512 Geel ramok(800mhz) a kérdésem nekem most alapon megy minden, de nagyon nem vagyok megelégedve a 7600gt kép MINŐSÉGÉVEL !!! a régi ATI karim volt és sokkal jobb volt a kép minösége, már mindenféle beállitást modosítást állitgattam, de még sem az igazi, olyan mint ha mindig ''homályos) lenne, illet ve nagyon fakonak tünnek a szinek és akép élesség.
lehet hogy az én kértyámmal van a baj még garis egy hete hogy vettem
aki tud kérem irjon
köszi
hali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest