- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro
senior tag
válasz
Rover623 #1984 üzenetére
hali
bocsi A zafirá-ért az opel!, Sappira-t akartam irni, Nem útálom a Geforse kártyákat, csak volt pár ösz. hasonlitási alap és az NVIDIA kártyák NEKEM.NÁLAM nem mind jöttek be, lehet hogy kifogtam mert volt köztük elég sok cserés (Garanciás, HIBÁSAK.)
eleinte Voodoo 2, ill 3-as karit stb és sokaknak az a véleménye Az NVIDIA kártyáknak van egy jellegzetes sajátságos fura szin hatásuk, nemtudom elmondani hogy mi az de ha néztélmár te is gondolom más kártyákat és észre lehet venni, ha nem tudod a márkáját ránézésböl is észrelehet venni a külömbséget, a Nvidia kártyák nál,
A másik ugyan ezt a monitort használtam az ATI kártyánél is (ugyan igy BUZERÁLVA)
és nem kel hozzá negy tudás hogy léssam a külömbséget, de több mint való,hogy ez a kártya az enyém valamiért nem tökéletes,valami gond van vele, megfogadom a tanácsodat, valakivel cserélek amig letesztelgetem a karit
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
válasz
Rover623 #1977 üzenetére
hali LG flatron LCd- L1730s. monitorom van
mi az a nativ felbontás?
1280X1024/32bit-a felbontásom és a képernyön a betüsimitások is be van kapcs de igy sem sokkal jobb, ezek szerint a kártya az NVIDIA még mindig nemlett jobb lehet akár melyik,
aszin árnyalatok még mindig aRIVA TNT szinten mozognek az Ati-hoz képest gyengébbek,
ez az én tapasztalatom és véleményem bocs ha valakit megbántanák vele,ezek szerint nem ez én kártyám ilyen csak, (ezek előtt volt RIVaTNT, ATI, Matrox, Zafiram, és most Geforse , de a külömdségek ugylátszik megmaradtak
köszi a válaszokat
hali -
Rover623
félisten
válasz
Rover623 #1380 üzenetére
Mivel közérdeklődésre tart számot, kifejtem részletesen...
Mivel a Zalman-nál a típusjelzésben lévő szám általában a venti méretére utal, ezért egy 6cm-es forgórészű cooler nem ''butított 7-es'', hanem pl. VF-600-as lehetne.
A 9-es sorozat sem ''okosított'' 7-es, hanem önálló számozást kapott.
A VF700-asból soha nem létezett ''full alu'', ezért megint csak logikai baromság a ''butított VF700-al'' kifejezés. -
Gyuri27
félisten
-
péter007
senior tag
válasz
Rover623 #706 üzenetére
ha rám hallgatsz visszateszed a kígyót az volt eddig a legjobb
különben meg nem is emlékeztem ilyenekre már nagyon régen volt
biztos azért van mert váltottam arcképet földönkívülire és kimosták egy 3dmark közben az agyamat
nemsokára elküldöm az adatokat a tuningról hogy én is felkerülhessek a listára -
VR6-Fan
veterán
válasz
Rover623 #661 üzenetére
nem lehet
megnéztük nyomás alatt hol fúj ki
(légszőrű, és nem nivi pálcánál
)
és leforgatva kisimúlt(7500 fellett már csak szép hangja van
, bár még az eleje hiányzik...)
valoszínüleg egy hidrotöke támaszt ki!
ja jövö héten az autó menne kiállításraés még nincs bennen a hang se....
mod: sok a számjli, nem baj
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce X3 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE 1080 Ti Turbo 11G - HIBÁS
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest