- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Áhhh, ezt a cuccot eladom amint megjön a zsé. Vagy Celeron 440 lesz, vagy valami Penya E-21??. PCI-E lapom lesz.
99%, hogy használt karit veszek, mert nem tudok előre tervezni időben, mivel a szerencsétől függ, hogy mikor lesz egy normális megrendelésem a szokásosokon felül.
Még nemtom mennyi ramom lesz a gépben, meg hogy milyen lap, de majd meglátom.
Kéne vennem olcsó, de jó színű monitort, és egy minőségi rajztáblát is, úgyhogy nemtom milyen proci, lap, memó jön ki a pénzemből, még azt sem tudom, mennyi lesz...WonderCSabo: köszi a tippet!
-
válasz
barnam_ #5495 üzenetére
A Crysis megy xp alatt is ugyi?
Csak azért kérdezem, mert Vista nem lesz a gépemen, mert nemrég hozzájutottam munkahely révén jogtiszta 64bites XP-hez, és eddig is jogtiszta volt a 32bites XP SP2-m, úgyhogy ezek után nem rakok fel Vistát, mert pénzt nem adok windózra, letölteni meg nem akarom, mert azt meg néz(het)ik a vállalkozásom miatt. -
Hmm, köszi!
A 7300-asok közül nekem is a 7300GT 256 DDR3 tűnik jó megoldásnak, ennél erősebb/drágább kari majd akkor jön szóba, ha kezemben lesz a pénz, mert gondolom a 8-as sorozatú karik miatt mennek le az árak, és biztos fog még változni az egyes típusok közti árkülöndség, ami ugye befojásolja az ár/érték arányt.
Ja, a 256MB ram akkor is elkell, ha nem használok AA/AF/HDR-t? (Elméleti kérdés)ui.: 99.9%, hogy PCI-E változat lesz, nem AGPs.
köszi!
-
Heló!
Hamarosan én is ilyen karit (7300GT DDR3) szeretnék venni, és az a célom, hogy a lehető legtovább húzzam, persze stabilan, és halkan.
Szeretném tudni, hogy milyen márkát keressek, és azon belül is milyen sorozatszámot, ha van ilyenfajta különbség egy típuson belül.
A gyári hűtő majdnem biztosan eltávolításra kerül, úgyhogy az nem téma, kivéve ha passzív, és egy ventivel megtámogatva komoly hűtési előny érhető el.
Hardveres voltmod-tól és egyéb beavatkozástól sem zárkózom el, de csak az ésszerűség határán belül.Javasoltak nekem Zalmanos Galaxy-t, amiről jó emlékeim vannak egy PH!-s cikk hatására, de úgy általában a Zalman hűtők hangjáról nincs túl jó véleményem. Nekem az 5V-on járó 92mm-es venti egy Athon XP hűtővel jobb hűtés/zaj arányt biztosított egy agyon húzott Geforce4 Ti4200-on, mint a Zalman féle hűtők.
Persze, ez csak egy régi észrevétel, nem tudom, hogy a kérdéses kártyán a mai Zalman-ok mit tudnak.MOD: Eddig 1 strigula a Zalmanos galaxy mellé!
Minden véleményt várok, Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest