Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardverfogócska a kertben
- Vezetékes FEJhallgatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
na ez nem hangzik rosszul.
már csak egy kérdés mileőtt belefogok: nem gáz -e hogy M$ alatt húzva van a kártya, míg linux alatt nincs. és használom mindkettőt. továbbá, hogy tudom nézni a hőmérsékletét a kártyának. mi az a progi amivel meg tudom ezt nézni. (elnézést ha sok - adott esetben dilettáns kérdéssel -bobmbázlak, csak még soha nem csináltam ilyesmit azelőtt, másfelől nagyon nem szeretném elb@szarintani...)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hardverfogócska a kertben
- Vezetékes FEJhallgatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- RAM topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már csak egy kérdés mileőtt belefogok: nem gáz -e hogy M$ alatt húzva van a kártya, míg linux alatt nincs. és használom mindkettőt. továbbá, hogy tudom nézni a hőmérsékletét a kártyának. mi az a progi amivel meg tudom ezt nézni. (elnézést ha sok - adott esetben dilettáns kérdéssel -bobmbázlak, csak még soha nem csináltam ilyesmit azelőtt, másfelől nagyon nem szeretném elb@szarintani...)