Legfrissebb anyagok
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
PROHARDVER! témák
- Androidos fejegységek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
na ez nem hangzik rosszul.
már csak egy kérdés mileőtt belefogok: nem gáz -e hogy M$ alatt húzva van a kártya, míg linux alatt nincs. és használom mindkettőt. továbbá, hogy tudom nézni a hőmérsékletét a kártyának. mi az a progi amivel meg tudom ezt nézni. (elnézést ha sok - adott esetben dilettáns kérdéssel -bobmbázlak, csak még soha nem csináltam ilyesmit azelőtt, másfelől nagyon nem szeretném elb@szarintani...)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már csak egy kérdés mileőtt belefogok: nem gáz -e hogy M$ alatt húzva van a kártya, míg linux alatt nincs. és használom mindkettőt. továbbá, hogy tudom nézni a hőmérsékletét a kártyának. mi az a progi amivel meg tudom ezt nézni. (elnézést ha sok - adott esetben dilettáns kérdéssel -bobmbázlak, csak még soha nem csináltam ilyesmit azelőtt, másfelől nagyon nem szeretném elb@szarintani...)