Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali Evribádi!
Sajna akadt még egy problémám ezzel a karival... (az előző megoldódott egy újabb alaplappal :>>)
Most meg az a gáz, hogy PowerDVD és Windows Media player alatt is kockás a DVD képe. NAGYON. Olyan, mintha sokkal kisebb felbontású lenne. Ha PowerDVD alatt kikapcsolom a hardveres gyorsítást, akkor már nem kockás, viszont a színátmeneteknél csúnya a kép. Olyan, mintha 256 színű lenne a videoanyag. Szóval, vagy jó színek, vagy jó felbontás...
Nem lehetne valahogy egyszerre a kettő? Ez már tuti nem alaplap hiba...
Köszi a segítséget! -
Ja, de. a 2000-es lefut. minden driverrel 1900 körüli pontszám jön ki. Ez NAGYON ROSSZ eredmény...
-
Hali!
Nem fut le a 3DMARK egy verziója sem. Még szűz windows-on sem. GLMARK sem. -
Konflikt
addikt
Igazábol a 7-es drivereket már a geforce 6-7 es szériának fejlesztik, semmi újítást sem hoz egy gef4 mx440nek. Sztem egyszerüen használd a régi drivert.
Mennyi pontot kap 3dmark2003ban? -
Sziasztok!
Nekem egy GF4 Mx4000-es karim van. (Nem elírás, tényleg mx4000, ugyanaz, mint az mx440-8x, ha jól tudom.)
Az vele a problémám, hogy ha a 77.74-es driver van fent, akkor jó a sebessége, és szép képet produkál pl.: Age Of Mythology alatt, de pl a Harry Potter3-nál, vagy az NFS3-nál textúra, és Z-buffer hibák adódnak, amitől élvezhetetlen lesz a játék. Ha pedig egy régi drivert rakok fel (asszem 61.77), akkor müxik a HP3, és az NFS3, de az Age Of mythologynál jelentkeznek grafikai hibák, és lasabb is lesz minden.
Ezzel mit lehet kezdeni? (gépem: EPOX EP-8RDA + 900MHz Athlon, 512 MB ram)
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest