-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz
cidalain #27670 üzenetére
Egy studiolámpa állványának a lába tört és nem áll meg így a ámpa. Maga a foglalat a softbox ép csak ugye így nem tudom használni. Úgy csináltam mindent ahogy mondtad miután megkaptam a terméket. Írtam neki hogy nem elsősorban a pénzt szeretném hanem megoldást hogy minél hamarabb használni tudjam. Akkor várunk tovább.
-
grigo
őstag
Sziasztok. Sérülten érkezett termék (egy részelem tört) esetén milyen kilátásaim vannak? A 24 órán belüli intézkedés annyiban merül ki, hogy adminisztratív módon felveszik velem a kapcsolatot és tájékoztatnak, valamint köszönik, hogy hozzájuk fordultam.
Ilyen esetekben vissza kell küldenem a terméket? Mert kb egy 5e Ft-os tételről van szó és nem biztos, hogy jól járnék, illetve várni se szeretném megint másfél hónapot.
Van rá esély hogy újraküldik és nem kell nekem visszaküldeni a törött terméket? Azaz csak egy része törött.
Vagy csak simán újraküldik ami eltört szállítás közben? -
grigo
őstag
Sziasztok. Ebay rendelésemet bebuktam, lehet gearbestre kell átállnom. Viszont amit néztem az nincs eu warehouse-ban. Mik a tapasztalatok, mennyire gyakran fognak vámon cuccot? 74 dolláros fotós lámpáról van szó. Bocs ha gyík a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest