Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Egyik rendelésemet megállították a vámosok, igaz 51$-ba került így számítottam is rá. Sms-t vagy e-mailt még nem kaptam róla egyáltalán semmit se, csak hazaérve néztem a trackingszámát a magyar posta oldalán, és ez van kiírva:
"Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure" 13:00 óra közeli dátummal.
Úgy tudom nem kell megvárnom amíg értesítést kapok erről, hanem már most elküldhetem nekik a helyes fizetési összegről a számlát, (ami gondolom ne a Gearbest-es legyen, mert azon 20$-t ír, paypalon viszont látni, hogy 51$ volt.Ezt valaki le tudná írni nekem, pontosan milyen dolgokat kell megküldenem a postai vám felé, és hogy milyen címre?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest