- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tboy93 #13899 üzenetére
Hát, akkor ez van...
Biztos nem én törtem meg, évek óta használok fülhallgatókat, az előző Piston 3-am közel egy évet bírt nálam (abban is a jobb hangszóró halt be, nem a kábel). Direkt odafigyelek az ilyenekre, úgy rakom be hogy a jacktől 3-4 centiig ne legyen hajlítás a kábelen, ugye ennek meg mindenképp elégnek kellett volna lennie a szalagkábeles kivitel miatt...
Mindegy, érdekes, maximum rendelek egy (vagy több) másmilyen típust ha nem oldódik meg valahogy - bár nagyon "röhögni" fogok, ha nem cserélik ki, eBayen kevesebbért is kaptam refundot vagy új darabot.
Nem akarok sz.rtrágni ezen, filléres tétel, csak egy hónap se kellett hozzá hogy behaljon... amikor a kettes Pistonjaim haltak be (ugyanígy) akkor után nem reklamáltam egyik miatt sem, pedig az egyik 3 hónap alatt döglött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Star Trek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged