Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATISoft
tag
-
ATISoft
tag
Most szombaton lesz diplomaosztó...
Van valakinek tapasztalata róla, hogy milyen?
Mert el kellene mennem a diplomáért, de bohóckodni nem akarok.
Írják, hogy talárt kell felvenni meg ilyenek... Háát...Valaki ossza meg a tapasztalatát ha volt már.
köszi
-
ATISoft
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Visszagondolva én sokkal jobban féltem a vizsgától mint amennyire nehéz volt.
Közel két és fél hétig tanultam rá, volt, hogy reggel 8-tól este 9-ig kisebb megszakításokkal. Egyik pillanatban úgy éreztem jól sikerült felkészülnöm, másikban pedig úgy, hogy nem tudok semmit és biztos megbukok... Esténként úgy aludtam el, hogy közben azon gondolkodtam mi van ha ezt, vagy azt a tételt húzom ki, el tudom-e mondani. És elkezdtem magamban mondani.
Utolsó éjszaka aludni sem nagyon tudtam.
(Így utólag csak mosolygok rajta)Erre sikerült belehúznom egy olyan tételbe ami nem nagyon ment.
(infósokkal nem volt különösebb bajom, a gazdasági utolsó két tétele volt necces)Ennek ellenére nagyon segítőkészek voltak, egy rossz szavam nem lehet.
12-en voltunk aznap, mindenki átment. Állítólag előző nap volt két bukás, de olyanok buktak akik visszaadták a tételt.Nyugi.
Itt már nem cél a buktatás.
Annyi a lényeg, hogy legyen fogalmad mindegyik tételről, tudd, hogy eszik-e vagy isszák.
(Hacsak nem az ötös a célod
Menni fog ez. De tanulj csak, mert így tiszta lesz a lelkiismereted!
-
ATISoft
tag
Sziasztok!
Ma záróvizsgáztam és örömmel jelenthetem, hogy sikerült.

Nem sokat aludtam az éjjel, de valóban nagyon jó volt a hangulat a vizsgán.
Infóból és gazdaságiból is a 15-ös tételt húztam. Infóssal nem volt gond,
de a gazdaságis 15-ös (kontrolling, költségelemzési módszerek)
egyiket volt annak a kettő darab tételnek
amit nagyon nem akartam kihúzni. Ráadásul elsőként mentem be,
10 percem volt felkészülni, még el sem kezdem kidolgozni a gazdaságis tételt
már hívtak is. Viszont nagyon segítőkészek voltak, rávezettek a megoldásokra,
végül azt mondta a vizsgáztató, hogy látja, hogy tudom, csak nehezen jön ki
Az infós tétellel nem volt gond, pár kérdést feltettek, arra válaszoltam,
diplomavédéssel sem volt probléma. Összességében 4-est kaptam a szóbelire.
Meglepődtem, mert a gazdaságig kicsit nyögvenyelősre sikeredett
12-en voltunk, mindenki átment. Azt mondák ez a legjobb csoport eddig a héten,
mert előző két nap 2-2 bukás volt.Na de a lényeg, hogy túl vagyok rajta, nyelvvizsga is megvan, szóval végzettnek tekinthetem magam

Pezsgőt már bontottunk, szóval ma ünnepelünk

-
ATISoft
tag
Közben a gyomrom már egy görcsben áll, szerdán záróvizsga.
A gazdasági tételekből egész jól sikerült a felkészülés, azt gondoltam az infó már piskóta lesz, de azért ott is van 1-2 kellemetlenebb tétel. Azokkal küzdök éppen, sajna kicsit rosszul osztottam be az időmet, talán több szabit kellett volna kivenni (csak annyi meg nincs
)Szóval bízom benne, hogy jó tételt húzok majd, persze olyan tétel nincs amiről semmit nem tudnék mondani, csak kérdés hol van az a határ ahol már megütöm az elfogadható szintet...
-
ATISoft
tag
válasz
Milan86
üzenetére
Szia!
Nem pont ilyen gondom volt csak hasonló. Nekem az angol vizsgák maradtak el, korábban megcsináltam a lexinfos közép c-t csak nem mutattam be a központba
, ezért nem tudták lezárni az indexemet, közben az időből is kifutottam. Egy kérelmet kellett írnom az abszolutórium meghosszabbítására, meg kitölteni egy papírt, hogy az angol vizsgákat a nyelvvizsga bizonyítvánnyal akarom kiváltani. Két csekket is kaptam egy 6.000 ft-osat meg egy 5.000 ft-osat... Hát valamiből kell élnie a sulinak 
Egyébként ha felhívod őket telefonon mindent pontosan elmondanak, nekem is segítettek.
-
ATISoft
tag
Sziasztok!
Csatlakozom én is, november 25-én megyek záróvizsgára (közgazdász-infó szakon).
Infós tételek még elmennek, de a gazdaságiak között van pár eléggé cifra.
Remélem jó tételt fogok húzni
Ha látják az emberen, hogy nem teljesen hülye a témához azért segítőkészek szoktak lenni, vagy ez attól függ éppen milyen lábbal keltek fel? Félek rendesen a vizsgától, meló mellett nehezen megy a tanulás, bár kivettem a vizsga előtti két hetet. Ti mennyit készültetek a vizsgára?
-
ATISoft
tag
Üdv!
SOS kérdésem lenne, remélem tud valaki segíteni.
2003 ősszel kezdtem a sulit az azóta már megszűnt szekszárdi központban, info-közgáz szakon. Minden vizsgám meg is volt a végén, kivéve az angolokat, azt külön csináltam 2007-ben a lexinfonál (közép c)
Sajna az első diplomatervemet visszadobták (konzulens szerint biztos elfogadják), majd a másodikat is. Közben olyan családi gond merült fel, hogy a legkevésbé sem érdekelt a suli.
Majd 2008 ősszel végül elfogadták a következő tervet, amit most júliusban le is adtam (kész volt már egy hónappal korábban, de nem akarták fogadni az iskola költözése miatt)
Jelentkeztem az októberi vizsgára és azóta várom a papírt az időpontról.
Na de ma csörög a telefon, gdf-től keresnek, hogy nincs lezárva az indexem, nincsenek meg az angol vizsgáim. Mondom, hogy két éve megcsináltam náluk a közép c-t. Erről ők nem tudnak (úgy emlékszem a közben megszűnt szekszárdi központban bemutattam)
És nem tudják most mi lesz, mert így nincs meg az abszolutóriumom, és most méltányossági kérelmet kellene írnom, meg befizetni 6000ft-ot és SZEMÉLYESEN bemutatni még a HÉTEN a nyelvvizsga papíromat náluk. (mert csak hiteles másolat jó nekik, szóval nem megy ha elküldöm a másolatot, stb)
Én szekszárdon lakom. Dolgozom. Sok a munka, nem tudok szabit kivenni. De el kellene mennem BP-re, fizetni még 6000ft-ot remélve hogy elfogadják a méltányossági kérelmet és elmehetek vizsgára végre...
Hirtelen azt sem tudom mit írjak a kérelembe, mikor tudok felmenni, stb.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest