Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATISoft
tag
Üdv!
SOS kérdésem lenne, remélem tud valaki segíteni.
2003 ősszel kezdtem a sulit az azóta már megszűnt szekszárdi központban, info-közgáz szakon. Minden vizsgám meg is volt a végén, kivéve az angolokat, azt külön csináltam 2007-ben a lexinfonál (közép c)
Sajna az első diplomatervemet visszadobták (konzulens szerint biztos elfogadják), majd a másodikat is. Közben olyan családi gond merült fel, hogy a legkevésbé sem érdekelt a suli.
Majd 2008 ősszel végül elfogadták a következő tervet, amit most júliusban le is adtam (kész volt már egy hónappal korábban, de nem akarták fogadni az iskola költözése miatt)
Jelentkeztem az októberi vizsgára és azóta várom a papírt az időpontról.
Na de ma csörög a telefon, gdf-től keresnek, hogy nincs lezárva az indexem, nincsenek meg az angol vizsgáim. Mondom, hogy két éve megcsináltam náluk a közép c-t. Erről ők nem tudnak (úgy emlékszem a közben megszűnt szekszárdi központban bemutattam)
És nem tudják most mi lesz, mert így nincs meg az abszolutóriumom, és most méltányossági kérelmet kellene írnom, meg befizetni 6000ft-ot és SZEMÉLYESEN bemutatni még a HÉTEN a nyelvvizsga papíromat náluk. (mert csak hiteles másolat jó nekik, szóval nem megy ha elküldöm a másolatot, stb)
Én szekszárdon lakom. Dolgozom. Sok a munka, nem tudok szabit kivenni. De el kellene mennem BP-re, fizetni még 6000ft-ot remélve hogy elfogadják a méltányossági kérelmet és elmehetek vizsgára végre...
Hirtelen azt sem tudom mit írjak a kérelembe, mikor tudok felmenni, stb.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Óvodások homokozója
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest